Ono što znate o muškarcima i seksu verovatno je istina, ali postoji još mnogo toga što ne znate.

Želja za orgazmima ima svrhu

Redovan seks pomaže u sprečavanju nastanka kancerogenih ćelija na području prostate. Česta ejakulacija pomaže u smanjenju rizika, jer podstiče proizvodnju hemijskih jedinjenja koja blagotvorno deluju na organizam muškarca.

Testisi kao malo toplo skladište

Testisi nisu samo slučajnost na muškim genitalijama. Oni postoje da bi držali spermu na nižoj temperaturi od ostatka tela, odnosno da bi stvorili idealnu temperaturu za proizvodnju i skladištenje sperme. I da, većina muškarca uživa u stimulaciji tog područja, ali morate biti nežni.

Kad libido ode dole…

Istraživanja pokazuju da se nivo testosterona smanjuje kada muškarac ima dete. Niži nivoi testosterona znače i manju agresiju i niži libido. Pretpostavlja se da do toga dolazi jer otac poprima nežnije crte ličnosti da bi mogao da se brine za dete.

Ogledalce, ogledalce, da li sam lep?

I muškarci mogu biti osetljivi i nesigurni kada je reč o izgledu. To je posebno česta pojava danas, kada je izgled postao glavni imperativ. Udelite mu tu i tamo pokoji kompliment jer će mu to puno značiti. A i vama će biti dobro jer ćete pored sebe imati raspoloženog muškarca.

Centimetri su nebitni, tehnika je važna

Kad se svi centimetri zbroje i oduzmu, veličina je na samom kraju samo broj i ne definiše muškarčevu sposobnost za zadovoljavanje žene. Pravi ljubavnici znaju da prepoznaju potrebe žene osluškujući njeno telo, a centimetri tu ništa ne znače.