Booking.com
VIP Džet-set

Ovo je zet Zdravka Čolića: Plavooki dečko osvojio srce mlade Une (FOTO)

KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA PROŠETALA KALEMEGDANOM U MINIĆU! Prava "lutkica" iz tatinog spota
Foto: Instagram

Novi dečko Une Čolić je plavooki dasa


Nova era koje smo i sami svedoci donela je brojne tehnološke novitete. Ekspanzija pametnih telefona i tableta, sa sobom je povukla i zastupljenost društvenih mreža koje gotovo da ne postoji čovek na čitavoj planeti Zemlji a da ne koristi makar jednu od socijalnih platformi. Instagram je sigurno najzastupljeniji vid društvenog angažovanja, pa tu imamo prilike da upoznamo razne zanimljive ljude koji su do tada bili nepoznati široj javnosti.

Uglavnom mladi koriste pomenutu platformu, a čini se da naslednici naših javnih ličnosti baš vole da se promovišu na pomenutoj mreži. Tako pored Đine Džinović koja od Instagrama ozbiljno i zarađuje, upoznali smo i Unu Čolić, stariju ćerku legendarnog pevača Zdravka Čolića.

Lepa brineta voli da je u centru pažnje javnosti, a to se da zaključiti na osnovu fotografija i video snimaka koje sa pratiocima na „Instagramu“ ona deli. Za početak, Čolina naslednica je za razliku od većine svojih vršnjakinja mnogo aktivnija na društvenim mrežama, oko 40 hiljada ljudi podržava je i voli, a kako bi taj broj rastao u obavezi je da svakodnevno objavljuje što više različitog sadržaja. Vrlo često na taj način otkriva više od onoga što bi njen otac voleo, što je posledica modernog doba 21. veka sa kojim se Zdravko lično još uvek nije pomirio.

Za razliku od svoje mezimice pevač izbegava čak i intervjue. Još u medije nije dospela nijedna njegova fotografija sa ćerkama u porodičnom okruženju, a kamoli sa suprugom. Izbegavao je oduvek tu vrstu deljenja informacija sa publikom i uspeo je svoju intimu da sakrije gotovo pet decenija. Zahvaljujući njegovoj naslednici kako starijoj, tako i mlađoj Lari, to se u velikoj meri promenilo.

Starija ćerka Zdravka Čolića očigledno ne podržava očev stav, te tako i ono što bi trebalo i ono što baš nije poželjno deli sa pratiocima što posle osvane na stranama tabloida, što je bio slučaj i pre par dana. Naime, Una je objavila fotografije sa skijanja, a na jednoj od njih ona pozira sa zgodnim muškarcem kraj kojeg je na slici stavila srce.

ovo je zet Zdravka Čolića: Plavooki dečko osvojio srce mlade Une
Foto: Instagram

Odmah su svi zaključili da je u pitanju novi dečko Une Čolić, a ono što zanima čitavu javnost jeste da li je Čola upoznao potencijalnog zeta. Pevač nikada nije krio koliko je vezan za ćerke te da će mu teško pasti kada one nađu svoje srodne duše, ali verujemo da podržava svaki njihov izbor jer je Unina i Larina sreća i njegova.

Izvor: PressSerbia/Story

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia