fbpx
Beograd Društvo News Srbija

Ovo je VREMENSKA PROGNOZA za NEDELJU, 5. Avgust 2018.

Vremenska prognoza za 14. septembar

Ovo je današnja VREMENSKA PROGNOZA

SRBIJA: U nedelju pretežno sunčano, sparno i vrlo toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab jugoistočni, istočni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 13°C u Dimitrovgradu do 20°C u Beogradu, a maksimalna od 30°C do 33°C.

Požarevac: U nedelju sunčano, toplo i sparno. Vetar slab jugoistočni i istočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 31°C.

Niš: U subotu sunčano toplo i sparno usled povećane vlažnosti vazduha. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad  normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna oko 31°C.

Užički region: U nedelju pretežno sunčano i vrlo toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab istočni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 15°C do 17°C, a maksimalna od 30°C do 32°C, na Zlatiboru i Tari oko 25°C.

VOJVODINA: U nedelju pretežno sunčano, sparno i vrlo toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab jugoistočni, istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 16°C do 19°C, a maksimalna od 30°C do 32°C.

Novi Sad: U nedelju sunčano, toplo i sparno. Vetar slab jugoistočni, istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna oko 31°C.

Subotica: U nedelju sunčano, toplo i sparno. Vetar slab jugoistočni, istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 32°C.

Vreme narednih dana: Tokom naredne sedmice sunčano i vrlo toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Maksimalne temperature od 30°C do 33°C prva dva dana, a od srede od 31°C do 35°C.

CRNA GORA: U nedelju sunčano i vrlo toplo uz popodnevni razvoj oblaka na severu Crne Gore. Maksimalna temperatura od 28°C do 36°C, na Žabljaku oko 23°C. CG naredni dani: Sunčano, i vrlo toplo. Na severu Crne Gore slabiji dnevni razvoj oblaka sa vrlo malom šansom za pojavu lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close