fbpx
Health and beauty News

Ovo je trenutno najtraženija beauty metoda u Americi koju koristi Victoria Beckham!

Ovo je trenutno najtraženija beauty metoda u Americi koju koristi Victoria Beckham!

Iza ove metode se krije sada čuveni dermatolog Dr. Harold Lancer koji neguje i leči kožu zvezda kao što su Kim Kardashian West i Victoria Beckham…


 

Dr. Harold Lancer je zvezda svoje branše, a za njega Victoria Beckham kaže da ne koristi ni jedan drugi proizvod osim onih s njegovim potpisom.

U intervjuu koji je pre nekoliko meseci dala za časopis The Edit, Victoria Beckham se osvrnula na svoju beauty rutinu i “čarobnjaka” koji joj je pomogao da njena koža s 44 godine izgleda besprekorno. Njegovo ime je Dr.Harold Lancer i trenutno važi za jednog od najtraženijih dermatologa u Americi s listom klijenata na kojoj bi mu pozavideo svaki PR stručnjak iz Holivuda. Lancer propagira svoju metodu koja se sastoji od tri jednostavna koraka, a koja garantuje sjajan i zdrav izgled kože.

Dr. Lancer Method se oslanja na tri osnovna pravila: polish, clean, nourish (piling losionom, čišćenje lica, njega). Njegova metoda je posebna zato što je zamenio redosled radnji u klasičnoj beauty rutini:

“Ostale beauty rutine nalažu da lice prvo očistite, pa onda tek napravite neku vrstu pilinga s tonikom koji u sebi ima voćne kiseline i enzime. Ako zamenite redosled ovih radnji dobićete bolji efekt. Naime, kada na lice prvo nanesete tonik tzv. Exfoliator, koža će reagovati tako da će omekšati, otvoriće se pore i otpustiti sve nečistoće koje ćete potom lagano ukloniti s drugim korakom čišćenja. Takvo lice će biti apsolutno spremno za zadnji korak nege u kojem nanosite hranjivu kremu, a koja će u ovom slučaju delovati na pravi način” – rekao je.

Njegova linija proizvoda hvaljena je od strane kupaca i beauty urednika, a dobre ocene je dobila i od strane brojnih beauty vlogera koji su u svojim osvrtima napisali da stvar funkcioniše i da su promene na bolje vidljive nakon tri nedelje.

(Buro47/etonline)

Loading...

Video nedelje

DJ MARTIN - BUDI MOJE SVE (4K)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close