Booking.com
Estrada

Ovo je PRAVO IME pevačice Mine Kostić!

Ovo je PRAVO IME pevačice Mine Kostić!

Od početka karijere pokušava da sakrije ovu tajnu!


Od kada se pojavila na srpskom estradnom nebu bila je poznata pod imenom Mina Kostić, a iako joj u ličnoj karti piše da se zove Jasmina Kostić i da je rođena 5. maja 1975. godine, njeno pravo ime nije ni Jasmina, nego Minira Jašari, navodi “Pink.rs”.

Pisalo se da je ime i prezime promenila zbog toga što se stidi svog romskog porekla, međutim njen brat Dejan, čije je pravo ime Enver Jašari, otkrio je da su i on i ona promenili svoja imena da ne bi trostruko više plaćali za italijansku vizu.

Njeni biološki roditelji zovu se Zoja i Alija, a brat Enver je tada demantovao i navode da je Minu usvojila Beograđanka Duda Ivanović, koja se zapravo, kako on tvrdi, zbližila sa pevačicom jer je pred njom videla svetlu karijeru.

On je tom prilikom ispričao i da je ljut na sestru i da joj nikad neće oprostiti što je izjavila da se stidi što je Romkinja.

– Nikada neću zaboraviti kada je na početku karijere javno rekla da se stidi svog porekla. Sada može da se vadi i da nas spominje koliko hoće, ali jednom izrečeno, to je za ceo život – rekao je Enver.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia