Booking.com
News Džet-set Estrada VIP

Ovo je “NOVA BEBICA” Dare Bubamare!

Ovo je "NOVA BEBICA" Dare Bubamare!

Folk zvezda Dara Bubamara dokazala je da za nju nema krize. Nakon uspešnog koncerta u „Štark areni”, koji će publika pamtiti po pravom spektaklu, pevačica je rešila da se počasti luksuznim automobilom marke „mercedes”.


Kako „Alo!” saznaje, Dara je iskeširala 100.000 evra za kabriolet koji joj se dopao na prvi pogled.

– Dara obožava da troši. Kada joj se nešto sviđa, ona nema problem da iskešira novac. Iako smo mislili da će nakon „Arene“ malo iskulirati sa kupovinom, ona nas je sve demantovala. S obzirom na to da je u koncert uložila sve što je imala, moram priznati da niko nije očekivao da će joj pasti na pamet da kupi auto – kaže izvor blizak pevačici za „Alo!”.

Snimila i pesmu o autu

Dara Bubamara je veliki zaljubljenik u automobile, pa je tako pre nekoliko godina snimila pesmu o „poršeu” koji je doskora vozila. Kako saznajemo, njeni prijatelji se sada šale sa njom i nagovaraju je snimi još jednu numeru, ovoga puta o kabrioletu.

No kako se Dara Bubamara oduvek vodila motom „Jednom se živi”, tako je bilo i ovoga puta.

– Ona stalno priča kako novac služi da bi se trošio i da joj ne pada na pamet da štedi i čuva za crne dane. Najvažnije joj je da njen sin Kosta bude obezbeđen, a kako ona dobro zarađuje, za njih dvoje uvek ima novca – kaže izvor i otkriva:

– Dara je rešila da promeni automobil koji je do sada vozila. Kada je u salonu automobila ugledala srebrni kabriolet, odmah joj se dopao i nije želela previše da razmišlja. Rekla je kako je savršen za nju, a nakon probne vožnje je iskeširala sumu od blizu 100.000 evra i auto odvezla iz salona. Rekla je kako je to njena „nova bebica” – otkriva izvor za „Alo!”.

Dara Bubamara se počastila automobilom od 100.000 evra!

Kabriolet iz serije SL koji je kupila Bubamara uz dodatnu opremu može da dostigne i sumu od 200.000 evra, međutim, Dara nije želela da preteruje, iako bi mnogi rekli da je i suma koju je ona platila sumanuta.

Pevačica nije izdržala da se ne pohvali fanovima na društvenim mrežama, pa je uslikala srebrnog lepotana za Instagram i Facebook!

Dara Bubamara se počastila automobilom od 100.000 evra!

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia