fbpx
Estrada News

OVO JE DEVOJKA KOJU ŽENI DADO POLUMENTA! (FOTO)

Pevač Dado Polumenta postaće otac po drugi put, jer je njegova devojka Ivona Ivković trudna. Dado ima sina Dorijana sa bivšom učesnicom “Velikog Brata” Anamarijom Kiš.

dado

Lepu plavu Ivonu, Dado je skoro počeo da pokazuje u javnosti. Iako su ga povezivali sa pevačicom Katarinom Živković, Dado Polumenta objavio da manekenka čeka njegovo dete.

Pevač Dado Polumenta postaće uskoro otac drugi put, pošto je njegova devojka Ivona Ivković u drugom stanju. Dado je otkrio da je sa Ivonom u vezi duže od godinu dana, ali da nije hteo da priča o toj vezi za medije. Nije odreagovao ni kada su ga domaći tabloidi povezivali sa pevačicom Katarinom Živković.

“Mediji su me ženili i razvodili deset puta, ja nisam potencirao ljubavnu reklamu već sam čekao da se pojavi prava devojka. Ivona i ja imamo odnos pun ljubavi, poverenja i poštovanja, i zajedničke ciljeve i poglede na život”, rekao je on.

Manekenka sa kojom je Polumenta sarađivao na spotu će u septembru roditi ćerku.

Polumenta iz veze sa Anamarijom Kikoš ima desetogodišnjeg sina Dorijana. Krajem 2012. oženio se veroučiteljicom Selmom Mekić, ali se razveo nakon nepuna tri meseca.

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA