Početna » VIP » Ovo je bajkovita ljubavna priča Željka Samrdžića i njegove supruge: Osvojio sam neosvojivu tvrđavu
Estrada VIP

Ovo je bajkovita ljubavna priča Željka Samrdžića i njegove supruge: Osvojio sam neosvojivu tvrđavu

Ovo je bajkovita ljubavna priča Željka Samrdžića i njegove supruge: Osvojio sam neosvojivu tvrđavu
Foto: Instagram

Iako nije baš uživao u podršci okoline, uspeo je da, kako i sam kaže – osvoji neosvojivu tvrđavu


Pevač Željko Samardžić i Maja već dugi niz godina uživaju u braku. Pevaču je porodica na prvom mestu i izuzetno je ponosan na svoju skladnu zajednicu.

Ipak, kada je poželeo da “ona ponese njegovo prezime”, mnogi su mu govorili da nema šanse.

– Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću. Upoznali smo se kada sam pevao na jednoj igranci na kojoj se našla, a potom smo se sreli i na njenoj maturskoj večeri. Bio sam direktan i odmah sam je priupitao da mi bude žena – rekao je on.

– Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspeo sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu – ispričao je Željko, piše “Grand onlajn”, a pevač je nastavio o tome kako sa suprugom deli i najmanje probleme, te da su njih dvoje i veliki prijatelji pored toga što su supružnici.

– Ne postoji bolji psiholog za mene od moje žene Maje. Ja sa njom sednem, mi smo neverovatni drugari, delimo i najmanje probleme. Zaista imam skladan brak i divnu porodicu – istakao je Samardžić i dodao da, kako vreme prolazi, sve bolje i bolje funkcionišu.

– Ko prvi ustane on kuva kafu. Ja se najčešće potrudim da to bude ona (smeh). Podjednako smo dobri u kuvanju kafe. Tokom niza zajedničkih godina stekli smo isti ukus za mnoge stvari, pa i za kafu – otkrio je on.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia