Booking.com
Džet-set Svet

Ovo ce biti najskuplji holivudski razvod

Ovo ce biti najskuplji holivudski razvod

Razvod poznatog gej para će biti najskuplji holivudski razvod


Elen Dedženeris i Porta de Rosi stavile tačku na svoj brak

Najpoznatiji gej par u Americi, voditeljka Elen Dedženeris i glumica Porta de Rosi, stavile su tačku na brak dug devet godina, pišu američki tabloidi.

Iako još uvek nisu javno komentarisale razvod, nekadašnje partnerke su nedvosmisleno potvrdile tačnost navoda tabloida.

Naime, kako piše “In Touch”, razlog razvoda jednog od najharmoničnijih holivudskih parova je voditeljkina navodna “potreba da kontroliše sve pa i svoju partnerku”, a činjenica je da se obe u poslednje vreme ne pojavljuju sa burmama na ruci.

– Elen i Porša su se rastale. Porša već izvesno vreme ne nosi burmu na ruci. Više ne mogu da se vrate na staro. Sada je samo trenutak kada će ceo svet da sazna za njihov razvod. U suštini, problem je u tome što Elen nije dozvoljavala Porši da bude ono što jeste niti je podržavala njenu želju da razvije filmsku karijeru – rekao je izvor blizak paru za “In Touch”.

Ovo ce biti najskuplji holivudski razvod

Inače, glumica je često gostovala u emisijama kod polularne voditeljke, a u tim prilikama obe su javno i otvoreno govorile o svom odnosu.

A druga tema američkih tabloida je pitanje koliko će Porša profitirati od razvoda, budući da se bogatstvo Dedženerisove procenjuje na 360 miliona.

Porša bi mogla da dobije polovinu supruginog bogatstva, odnosno 180 miliona dolara, budući da predbračni ugovor ima dosta “rupa”, zaključuju tabloidi.

Ovo ce biti najskuplji holivudski razvod

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia