Booking.com
Početna » Lifestyle » Ovih 5 fantastičnih aplikacija će vam pomoći da organizujete svaki aspekt života!
Lifestyle News

Ovih 5 fantastičnih aplikacija će vam pomoći da organizujete svaki aspekt života!

Ovih 5 fantastičnih aplikacija će vam pomoći da organizujete svaki aspekt života!

Danas kada ne možemo da zamislimo ni par sati bez telefona i prelistavanja omiljenih aplikacija, valja se i podsetiti koji to alati mogu nam olakšati svakodnevno funkcionisanje i pomoći da neke stvari uradimo na lakši način.


 

U nastavku vam predstavljamo 5 korisnih aplikacija zahvaljujući kojima ćete se mnogo lakše organizovati i ispunjavati svakodnevne obaveze.

Planoly

Ako ste Instagram zavisnik, onda će vas ova aplikacija oduševiti. Planoly će vam pomići da uredite svoj Insta feed i zakažete željene postove (uz obavezni preview pre toga, kako biste znali šta ikad zakazujete). Veoma je korisna, ako vam je neophodna organizacija postova na ovoj društvenoj mreži, a možete i videti analitiku Instagramu, koliko ste dobili folovera i koji je post najbolje prošao. Ukoliko kosirtite Instagram u poslovne svrhe, Planoly će vam i te kako olakšati posao.

30/30

Odlična aplikacija ako vam je potrebno da obavite više obaveza u toku dana i potrebno vam je da vam neko da vetar u leđa. 30/30 vam omogućava da napravite listu zadataka i podesite tajmer za koje vreme treba da ih obavite. Koliko god vam delovalo da će vam to stvoriti pritisak , zapravo neće, samo će vas motivisati da radne obaveze završite na vreme, a možda čak i pre zadatog roka.

IFTT

Koliko puta ste čuli ili poželeli da vam neka aplikacija stvaro olakša život? IFTT (If This Then That) će vam bukvalno to i pružiti. Ova sjajna alatka će vam pomoći da vaše ostale aplikacije pričaju jedne sa drugima i tako sve stvari rade umesto vas. Možete kreirati ogroman broj „recepata“ (kako se popularno zovu iftove funkcije) koji će vam pomagati u održavanju bloga, komentara, Fejsbuka, Instagrama, Tvitera ili Pinteresta.

24me

Da li sanjate o tome da imate ličnog asistenta? U tom slučaju odmah instalirajte 24me koji će vas upozoriti kada treba da platite račun, kupite rođendanski poklon ili stignete na vreme na neki događaj.

Todoist

Ova fantastična aplikacija koju mnogi obožavaju će vam pomoći da sve zadatke lepo podelite u različite foldere, podelite liste zadataka sa kolegama ili prijateljima i da podesite nedeljne ciljeve koje će vas još više motivisati da se organizujete. S obzirom na to da je koristi iše od 2 miliona ljudi, jasno vam je da zaista pomaže i da ukolio želite jednostavne i proverene aplikacije, ovo je ta.

(cosmopolitan)

 

About the author

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia