Booking.com
Početna » Music » OVE SREDE MINISTARKE U KASINI
Music News

OVE SREDE MINISTARKE U KASINI

ministarke 2

OVE SREDE MINISTARKE ĆE VAS OSTAVITI BEZ DAHA U KASINI[divider]

U sredu u vašem omiljenom klubu  Kasina nastupaju  grupa Ministarke.

Četiri atrkativne devojke na čelu sa Editom,oduševiće ceo klub, ne samo zanosnom pojavom nego i izvedbom jer je reč o devojkama koje su muzički obrazovane.

Novu žensku senzaciju, kako ih mnogi nazivaju, publika je zapamtila po duetu sa Acom Pejovićem, gde su pesmom “Poplava” sexy Ministarke oduševile sve,kao i sa pesmama “Boing” ,”Zver”,”Paradoks” i mnoge druge sa aktuelnog albuma. Nema razloga da tako ne bude i u sredu u klubu Kasina. Ministarke će se postarati da ovo veče nikada ne zaboravite.

Za ovaj nastup već vlada ogromno interesovana zato vidimo se u Kasini…

[box type=”info” ]Ministarke je srpska pop grupa osnovana 2013. godine u Beogradu. To je ženska grupa čija je pevačica grupe Edita Aradinović, a čine je i Ana Mašulović (vokal), Ivana Eremić (bubnjevi) i Ivana Rudić (gitara). Grupa je nastala po ideji Filipa Miletića i Miloša Roganovića, a oni su i autori svih pesama ove grupe. Posle neuspeha pevačice Edite u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, pevačica je snimila samo jednu solo pesmu pod nazivom Overila. Kada je osnovana grupa „Ministarke“ počeli su se nizati singlovi. Prvo je nastala pesma sa Acom Pejovićem „Poplava“. Pesma Duni vetre je njihova druga pesma za koju su uradili i spot. Vrhunac ove grupe bio je duet sa hrvatskom pevačicom Severinom kada su na leto 2014. godine izdali pesmu Uno momento koja je postigla veliki uspeh ne samo u Srbiji i Hrvatskoj, već i na Balkanu. Pesma na Jutubu ima preko 70 miliona pregleda što je stavlja na prvo mesto po broju pregleda u regiji. Grupa nastavlja sa radom te izbacuju pesmu sa Sašom Matićem Zver. Krajem 2015, Ministarke su snimile pet spotova za pesme Gram emocija, Boing 747, Kiseonik, Mrtav ili živ i Paradoks kao najava za svoj album prvenac.[/box]

 

About the author

M M

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia