Početna » VIP » Estrada » Ove poznate ličnosti sa estrade nose crveni konac protiv uroka, a ovaj pevač je prošao kroz haos zbog toga!
Estrada VIP

Ove poznate ličnosti sa estrade nose crveni konac protiv uroka, a ovaj pevač je prošao kroz haos zbog toga!

Ove poznate ličnosti sa estrade nose crveni konac protiv uroka, a ovaj pevač je prošao kroz haos zbog toga!
Foto: Printscreen/TV Prva

Marija Šerifović, Viki Miljković i Aleksandar Milić Mili za takmičenje „Zvezda Granda“ opremili su se zaštitom od uroka i vradžbina. Njih nije blam da oko ruke nose crveni konac sa čvorovima jer su očigledno upoznati sa nečim što mi ne znamo, pa su se kolektivno zaštitili. Oni nisu jedini, šokantno je i to da i mlade i starije poznate ličnosti često posećuju vračare, vezuju crvene končiće, i nose amjalilje protiv uroka.


Odavno se priča da se mnogi na estradi bave vradžbinama, ali kako vidimo, Ceca Ražnatović nije u toku, pa je na jedno snimanje jedina došla bez amajlije. Osim što se žiri plaši nekih pevača, njih nemilice kunu i porodice kandidata koje ne puste u dalje takmičenje, a da ne pričamo o tome da im bacaju i čini, pa nije ni čudo što su se na vreme zaštitili i pripremili.

Mnogobrojne javne ličnosti putem medija i društvenih mreža bez problema pokazuju svoje naslednike, ne plašeći se nikakvih uroka i bajanja, što nije slučaj i sa pevačima koji se boje da bi putem slika neko mogao da baja njima i njihovoj deci.

Kako tvrde upućeni, mnoge zvezde ni za živu glavu ne žele da slikaju svoju decu, jer se plaše da neko može da ih urekne, a da oni na to ne mogu da utiču.

– Zbog zaštite od uroka i vradžbina, oni veoma paze da gosti u kući ne slikaju mališane i upozoravaju ih da nikako ne objavljuju slike na društvenim mrežama. Pomenute ličnosti toliko su opsednute strahom od vradžbina da svojoj deci, osim što su im stavili crvene končiće na ruke, često stavljaju u džepiće kristale koji odbijaju zle sile, a koji su i te kako popularni u poslednje vreme kod nas – objašnjava izvor upućen u celu situaciju.

– Ne želim da medijski eksponiram članove svoje porodice, jer oni nisu javne ličnosti. Kada Anastasija odraste, sama će odabrati čime će da se bavi u životu, pa ako odabere javni posao, neka se slika koliko hoće, do tada je moja dužnost da je zaštitim od svega – objasnio je svojevremno Darko Filipović, dok je Ana Sević objasnila zašto i ona nosi crveni končić oko ruke.

– Što se tiče mene i mog crvenog konca oko ruke, nosim ga protiv uroka. Valja se, tako kažu stare bake – izjavila je jednom prilikom Sevićeva. Beli mag Nedeljko Dražić u stopu je pratio pevača Željka Joksimovića na jednoj njegovoj promociji, a kasnije je i izjavio:
– Te večeri je svuda bila prisutna crna magija. Video sam devojku i muškarca koje su platili ljubomorni pevači da naude Željku. Na svu sreću, mojom brzom reakcijom do toga nije došlo, prozreo sam njihove namere i paralisao ih – ispričao je Dražić svojevremeno.

Rijaliti zvezda Jelena Golubović javno je govorila o svojim posetama vračarama kako bi joj skinule crnu magiju.

– U poslednje vreme se ne osećam dobro i ništa mi ne ide od ruke, dok se mojim bližnjima dešavaju različite neprijatnosti. Tako loš period mi traje od završetka rijalitija, kao da me je neko urekao i bacio crnu magiju na mene. Iako nosim zaštitne kristale očigledno me nisu sačuvali, zato me Čupo odveo kod njegove prabake koja zna to da otkloni – pričala je Jelena.

Denserka Slađa Delibašić svojevremeno je izjavila, u nekoj polu šali, da veruje da je njen bivši muž Đole Đogani bacio magiju na porodicu. Ova verovanja uzrokovana su time što su se u porodici rađala samo ženska deca, pa čak je i kućni ljubimac kojeg imaju nežnijeg pola.

– Da li verujete da je nas pet žena u kući?! Ćerke Silvija i Marinela, unuka Tija, ja, a čak nam je i pas ženskog roda. Mora da je tata, pre nego što se odselio odavde, bacio neke čini. Đole je umešao prste, neku magiju je sigurno bacio – rekla je Slađa u intervjuu za „Grand njuz“, da bi se na tu njenu konstataciju nadovezala njihova starija ćerka, koja je rekla da ne veruje da njen tata ima veze sa takvim stvarima, što je Slađu iznerviralo.

– Misliš da nema? Maaa, ja mislim da ima – dodala je Delibašićeva.

Izvor: PressSerbia/Kurir

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia