Booking.com
VIP Džet-set Estrada

OVE NAŠE JAVNE LIČNOSTI IMAJU SAMO OSAM RAZREDA ŠKOLE Obrazovanje zamenili muzičkom karijerom!

"ONA JE MOJ ZAŠTITNIK" Pomirile se Indi i Edita NAKON SKANDALOZNE TUČE: "Svaka joj čast, prihvatila sam njenu ponudu na prvu"
Foto: Printscreen/ Instagram

Batalili su obrazovanje zbog karijere.


Mnogi pevači i estradnjaci nisu završili velike škole jer im je karijera bila preča. Aleksandra Prijović i Vesna Zmijanac napustile su srednju školu i posvetile se pevanju.

Naime, Vesna Zmijanac nema završenu srednju školu, ali ima diplomu sa kursa daktilografije. Njena koleginica Aleksandra Prijović završila je samo tri razreda srednje škole, a jednom prilikom je obećala da će kad-tad diplomirati.

Pored Prije i Vesne, osnovnu školu imaju i Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović.

Šerif Konjević na pitanje koliko ima od škole odgovara „dvanaest kilometara“, ali on tvrdi da je kasnije vanredno završio srednju ugostiteljsku. Na ovom spisku je i Hasan Dudić, a dugo se pričalo i da Dara Bubamara nema srednje obrazovanje.

Edita Aradinović ima samo osam razreda osnovne škole. Naime, ispisala iz Srednje tehničke škole za dizajn kože, koji je vremenom prestao da je zanima.

Ima i onih pevača koji imaju diplomu srednje škole. Indira Radić je medicinska sestra, Halid Muslimović je metalo-strugar, Buba Miranović je babica.

Vera Matović završila je učiteljsku, a srednju trgovačku Dragana Mirković i Mira Škorić, dok je Seka Aleksić frizerka po zanimanju.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/ Alo.rs

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia