fbpx
Beograd Društvo Entertainment Srbija Zanimljivosti

Ovako je bilo na gradskim trgovima za doček Nove 2017. godine!

Ovako je bilo na gradskim trgovima za doček Nove 2017. godine!

U svim većim gradovima Srbije Nova godina je dočekana veselo, uz muziku i vatromet.


Beograđani i gosti prestonice u Novu godinu ušli su uz muziku Bajage i instruktora i veličanstveni vatromet ispred Skupštine Srbije.

Plato ispred Doma Narodne skupštine bio je prepun, a Bajaga i instruktori su napravili dobru atmosferu i čestitali publici Novu godinu uz pesmu “Moji su drugovi”.

Nizali su se hitovi, Kad hodaš, Život je nekad siv, nekad žut, Verujem, ne verujem…

Uz komentar da su prvi put za Novu godinu nastupali u Beogradu 1985. godine u Domu omladine i da je publika ostala mlada i lepa, nastavili su sa podižu raspolozenje pesmom “Godine prolaze”.

 

 

Novobeograđani su 2017. dočekali uz Vladu Georgijeva na platou ispred tržnog centra “Merkator”, dok je Zemunce zabavljala Ju grupa.

Uz veličanstven vatromet i hitove Zdravka Čolića, oko 30.000 Novosađana i njihovih gostiju ušli su u Novu 2017.

Tačno u ponoć prisutnima se obratio gradonačelonik Novog Sada Miloš Vučević.

“Jedan grad, jedna porodica, večna ljubav. Hvala vam na velikim pobedama u 2016, a pred nama su nove u 2017.godini”, rekao je Vučević poželevši svima srećnu Novu godinu.

Niš je u novu 2017. ušao sa pesmom Bijelog dugmeta na centralnom gradskom trgu. Procenjuje se da je u trenutku dočeka Nove godine na trgu bilo između pet i 10.000 ljudi.
U Kruševcu na glavnom gradskom trgu okupljene zabavljali KUD “14. oktobar”, “Riblja Čorba” i “ZAA”.

Subotičani su dočekali 2017. godinu sa Gocom Tržan na centralnom gradskom trgu, dok je Lepa Brena pevala na Gradskom trgu u Čačku.

Preko 2.000 Jagodinaca, uz folk pevačicu Minu Kostić i raskošan vatromet, dočekalo je na gradskom trgu novu 2017.godinu.

Doček je obebeđivao veliki broj policajaca, vatrogasci i lekarske ekipe, koji su na trgu izjavili Tanjugu, da je doček protekao u najboljem redu bez ijednog ekscesa i intervencije.

Bilo je puno pirotehnike, od koje je vazduh u tom delu grada bio toliko zasićen da je dim štipao za nos i teško se disalo.

Za ljubitelje petardi i ostalih pirotehničkih sredstava, policija ja na trg ispraznila prostor, gde su mogli bacati petarde, a ne u masu i da nikoga ne povrede.

 

Tanjug

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close