Booking.com
Travel

Ovaj hotel daje popust svima koji se zovu Džejms!

james

Hotel “Džejms Njujork – NoMed” slavi četvrtu godišnjicu i tim povodom su rešili da daju popust od 40 odsto za četiri i više noćenja onima koji dele ime sa hotelom, bilo da se zovu ili prezivaju Džejms.


 

Kako je to jedno od najpopularnijih imena u Sjedinjenim Američkim Državama, svih 360 soba bi mogli da zauzmu oni koji se zovu ili prezivaju Džejms.

Njima je dat rok da do 30. juna rezervišu sobu do kraja godine.  Ponuda je ograničena na 10 soba po noćenju, piše “CNN Travel”.

Nadležni iz hotela su mislili na sve, pa i na moguće prevare, kako bi bile osujećene na vreme. Za prijavu će biti potreban dokaz, validan vladin dokument koji potvrđuje da se osoba koja se prijavljuje zove baš Džejms.

Iako je ovo četvrta godišnjica hottela “Džejms Njujork – NoMed”, on postoji više od 100 godina. Otvoren je 1904, kao hotel “Sevil”, da bi 1987. godine promenio ime u “Karlton hotel”. Novi izgled dobio je 2018. godine.

Hotel se nalazi na uglu 29. ulice i čuvene avenije Medison, u blizini parka Medison skver i okruga Flatiron, područja u kojem se nalaze mnogi barovi i restorani.

Poznat je po tome što nudi neke inovativne usluge, kao što su astrološka očitavanja natalne karte, gledanje u tarot karte, transformacijski trening, uređivanje kose i šminkanje u sobi.

Pored toga gosti mogu da zatraže i reiki terapiju, hipnozu i zvučnu terapiju.

(ddl.rs/travelandleisure.com)

About the author

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia