Booking.com
Početna » News » Društvo » OVACIJE NA SVETSKOJ PREMIJERI: U Vrnjačkoj Banji prikazan film “Ko živ, ko mrtav”!
Društvo Entertainment Kultura News

OVACIJE NA SVETSKOJ PREMIJERI: U Vrnjačkoj Banji prikazan film “Ko živ, ko mrtav”!

OVACIJE NA SVETSKOJ PREMIJERI: U Vrnjačkoj Banji prikazan film "Ko živ, ko mrtav"!

Svetska premijera filma “Ko živ, ko mrtav”, održana je na Festivalu filmskog scenarija, 47. po redu, koji se trenutno održava u kraljici banjskog turizma – Vrnjačkoj Banji


Ekipa filma, u čijem sastavu su pored reditelja, scenariste i glumca Radeta Ćosića, njegove koleginice i kolege Dragana Mićalović, Dragan Marinković Maca, Stefan Jevtović i Petar Zekavica, poklonila se publici u prepunom amfiteatru Danilo Bata Stojković.

Akciona komedija “Ko živ, ko mrtav” izazvala je salvu smeha i odušeljenja prisutnih gledalaca, a ako je po prvim reakcijama suditi, imamo budući bioskopski megahit.

Fim je manje akcija, a više komedija i upravo je to žanr koji naša publika u ovom tmurnom vremenu iščekuje.

Počeo 47. Festival filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji
Foto: 321Srbija/Ognjen Mladenović

Upitan kakvu reakciju gledalaca očekuje, Ćosić je rekao da se nada da će se “smejati i shvatiti poentu, da je to dekonstrukcija žanra”, i da će oceniti da je to “smešan film”.

-“Što je bitno za akcionu komediju. Ima možda malo manje akcije, ima više komedije. Napravili smo test projekciju, i ocenili su film prosečnom ocenom 4,4. Bilo je interesantno da su kao kvalitet napisali – smešan je. Tako da smo potrefili”, naveo je Ćosić pre premijere.

Radetov film na IMDb platformi već ima sjajnu ocenu.

Pogledajte trejler:

Foto:Promo screenfest,321Srbija/Ognjen Mladenović

PRessSerbia

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

PRess Serbia