Booking.com
VIP Estrada

Otkriven pravi razlog zašto Milan Stanković boravi u manastiru

Otkriven pravi razlog zašto Milan Stanković boravi u manastiru
Foto: ATA Images

Milan Stanković manastir je video kao svoj spas


Milan Stanković manastir je svojevremeno prigrlio kao jedino i najbolje rešenje aktuelnih problema, koji su se iz dana u dan gomilali i dodatno ga zbunjivali.

Postavljajući sebi sijaset pitanja o smislu i besmislu Milan je u razgovorima sa iskušenicima i monasima pronašao odgovor.

Učinivši mu se da je među svetim zidinama moguće pronaći mir pričalo se da je u nekom času on izrazio źelju da se zamonaši te da je iz tog razloga posetio čak i Svetu Goru.

Budući da sa Stanković lagano kroz autorski rad vraća na javnu scenu svima je postalo jasno da u njegovim posetama crkvenim ustanovama ima nečeg višeg.

Nedavno je isplivao podatak da je vrlo verovatno Milan Stanković manastir video, kao način da se spasi od pretnji i mogućnosti da mu bude ugrožen život.

Muzičar specifičan po pokretima na sceni i posebnom autfitu, svakodnevno dobija pretnje, zbog čega smatra da mu je ugrožen život te je rešenje video u begu.

Pobegao je iz Beograda j promenio broj telefona, a gde bi drugo otišao nego u manastir.

Po pisanju Starsa, glavni krivac Stankovićeve paranoje je pevačica Dunja Ilić, koja se sada zove Ajla Begović.

Spekuliše se da je sa Obrenovčaninom ona imala raspravu u kojoj je iznela niz optužbi zbog kojih se on sada ne oseća bezbedno.

PRess Serbia