Booking.com
Početna » VIP » “Ostala sam bez slezine, pankreas mi nije dobro”: Indi posle smanjenja želuca prošla kroz pakao, priznala da ima posledice
Estrada VIP

“Ostala sam bez slezine, pankreas mi nije dobro”: Indi posle smanjenja želuca prošla kroz pakao, priznala da ima posledice

Indi otkrila sve o krahu sa mužem nakon nekoliko meseci: "Sve si me slagao tog dana"
Foto: Printscreen/ Instagram

Pevačica Indi Aradinović otkrila kroz šta je sve prošla zbog operacije želuca koju je imala.


– Prošla sam težak period, dve operacije u roku od dve nedelje, ostala sam bez slezine, pankreas je bio zakačen. Živim još malo sa nekim posledicama, ali zahvalna sam Bogu što sam među vama, živima – rekla je Indi u Amidži šou.

Podsetimo, Indi je ranije pričala da joj se dešava da povraće nakon jela.

– Ipak, ne kajem se što sam se operisala, jer sam smršala 35 kilograma. Da sam prošla kroz pakao, jesam. Lekari su mi se borili za život mesec dana posle operacije. Moraću da primam injekcije do kraja života. Zbog komplikacija sam ostala bez slezine, pankreas mi ne radi dobro… Više nikada neću biti zdrava, kao što sam bila pre nego što sam otišla na operaciju – rekla je ranije Indi.

Ona je sada u emisiji otkrila i da li uskoro može da se očekuje duet sa Editom Aradinović, njenom rođenom sestrom.

– Negde se to očekuje… A nadam se dok ja ne ostarim i ne dobijem bore da će se desiti… Ja očekujem nju da dođe iz nekog studija, pošto ona ume da prepozna hit i očekujem da ona dođe i bude nešto “Seko, bre”, kao “Bato, bre”, tako da, ja joj ovom prilikom poručujem da napravimo tako nešto.

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

PRess Serbia