Booking.com
Džet-set VIP

On je svojim šarmom osvojio publiku, italijanski glumac i model Marco Colao pred novim glumačkim izazovima

On je svojim šarmom osvojio publiku, italijanski glumac i model Marco Colao pred novim glumačkim izazovima

Italijanski model i glumac Marco Colao pored internacionalne karijere uporedo gradi karijeru u Los Anđelesu, Holivudu gde priznaje da je pravi izazov za jednog glumca, posebno što je Holivud najveća filmska industrija u svetu.


Ovaj mladi uspešni glumac kod nas je postao zapažen zbog reklama raznih italijanskih brendova kao i zbog popularne italijanske serije “Ženski raj”.

Marco priznaje da svakom umetniku godi kada pohvale stižu iz drugih zemalja ali isto tako otvaraju se šanse i za nove projekte.

Tako je nedavno stigao poziv od reditelja sa naših prostora koji ga želi u novom projektu što je posebno iznenadilo i oduševilo italijanskog glumca.

Marco je i te kako upoznat sa našom glumačkom scenom i smatra da imamo dobre i kvalitetne glumce sa kojima bi voleo da se nađe na istom projektu, posebno što neki uporedo grade karijeru takođe u Holivudu.

Ono što je posebno zanimljivo da kroz novu ulogu šarmatni italijan bi morao da nauči i naš jezik pa tako bi i samoj publici bio pravi izazov jer sigurni smo da “sočne reči ” bi bile verovatno mnogima simpatične kada izgovara stranac a Marco Colao pored odličnog projekta upoznao bi se sa kulturama naše zemlje i time odneo pored italijanskog šarma i balkanski šarm direktno u Holivud.

PRess Serbia