Početna » VIP » OLIVERA KOVAČEVIĆ TUŽILA LUKASA, on tražio da otkrije imena članova žirija: “Nisu hteli da nam unesu klavir na binu”
Estrada VIP

OLIVERA KOVAČEVIĆ TUŽILA LUKASA, on tražio da otkrije imena članova žirija: “Nisu hteli da nam unesu klavir na binu”

12 PUTA JE HVATALA BIDERMAJER! OLIVERA KOVAČEVIĆ OTKRILA ZAŠTO SE NIJE UDAVALA!
Foto: Printscreen/Clip

Pevač Aca Lukas održao je danas konferenciju za medije pred nastup na festivalu “Pesma za Evroviziju ’22”, na kojoj je optužio RTS, koji je organizator pomenutog festivala za predstavnika Srbije na Evroviziji, da nije izašao u susret njegovim zahtevima.


Prema tvrdnjama Lukasovog tima, RTS ne može da na scenu unese klavir koji za folkerov nastup stiže iz inostranstva, a koji je težak 595 kilograma.

Oni su zatim dodali da će se klavir, ipak, naći na bini.

– Sve će biti odrađeno regularno. Imamo snage i mogućnosti da to bude kako treba. Mi ćemo ustupiti našu rampu da se podigne klavir – poručili su iz Lukasovog tima.

Na konferenciji je rečeno i da je Olivera Kovačević, urednica zabavnog programa RTS-a, tužila Acu Lukasa zbog saopštenja za medije u kojem je prošle godine izneo uvredljive i neistinite tvrdnje na njen račun.

Aca Lukas je nakon toga od Kovačevićeve tražio da otkrije imena članova žirija na festivalu “Pesma za Evroviziju ’22”.

Budući da su svake godine članovi stručnog žirija tajni, ovo je presedan – da neko traži da se otkriju imena članova žirija, s obzirom na to da je logično da njihova imena ne mogu da se znaju, da niko ne bi uticao na glasove žirija. Svakako, presudni su glasovi publike, koja glasa u obe polufinalne, kao i u finalnoj večeri.

Aca Lukas je pripadnicima medija saopštio i da će tokom trajanja festivala Kija Kockar imati ulogu njegovog PR-a.

– Najbolji potez je da ja budem PR, jer Aca može jedino mene da podnese. Vredni smo i uvek govorim “kad pobedimo”, ne “ako pobedimo”, tako da se nadam da će se sve rešiti. Za sada je Aca više u fokusu od mene – rekla je Kija Kockar, pevačica i pobednica “Zadruge 1”.

Izvor: PressSerbia/Blic

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia