Booking.com
Početna » VIP » Ognjen Amidžić otkrio detalje jezive tragedije koja je zadesila njegovu porodicu!
Džet-set VIP

Ognjen Amidžić otkrio detalje jezive tragedije koja je zadesila njegovu porodicu!

Ognjen Amidžić otkrio detalje jezive tragedije koja je zadesila njegovu porodicu!
Foto: ATA Images

Ognjen Amidžić otkriva kako je saznao za smrt oca, ovu scenu nikada neće zaboraviti


Ognjen Amidžić prisetio se kako je sa 16 godina ostao bez oca i da je on bio taj, koji je tu informaciju primio dok se pripremao za školu.

Njegov je otac radio kao novinar u informativnom programu i puno pomagao drugima, o čemu je Ognjen i sam govorio, u ubijen je u ratu:

– Imao sam 15-16 godina… Pazi, najiskrenije, tada nismo baš bili svesni šta se dešava. To je bilo grozno, jer su meni javili prvo, jer sam ja bio budan. To je bilo ’91, ja sam imao 16 godina i spremao se za školu… Mama i sestra su spavale, ja sam čuo neko šuškanje oko vrata, kad otvorim, tamo dva policajca zbunjena. I kao “Izvinite, desila se tragedija, stradala je cela ekipa novinarska, vaš otac i cela ekipa, koja je sa njim radila” – govorio je Ognjen za Skandal.

– Brate, to ti je šok, nisam znao šta da kažem, pozvao sam ih da uđu. Onda sam otišao i probudio majku i sestru. Ja ne znam da li ikada možeš to da proguraš, da sažvaćeš. Život ide svakako, taj neki osećaj koji sam imao te večeri, ostao mi je posle zauvek kad je to u pitanju. Mama je morala očigledno da preuzme… i čudno je, to su te stvari, mi smo njega videli i odjednom ga kao više ne vidiš. Ne znam ni kako bi se pozdravio. Sećam se… i tu dođeš na groblje i vidiš pored grob dečaka od 18 godina, koji je umro kao vojnik, sve je bilo moguće, bilo je pitanje ko je sledeći – pričao je Amidžić.

PRess Serbia