Booking.com
VIP Džet-set

Ognjen Amidžić otkrio: “Dešavaju se neočekivane situacije na snimanjima”

EKSKLUZIVNO- Razvode se Ognjen i Danijela Amidžić!
Foto: Printscreen/TV Pink

Voditelj Ognjen Amidžić ne krije da su se tokom pandemije vrlo često dešavale situacije da mu u poslednjem trenutku neko od javnih ličnosti javi da je dobio temperaturu i da ne može da dođe u emisiju.


Ognjen već nekoliko decenija uspeva da bude prepoznatljivo TV lice, bez obzira na format emisije koju vodi.

U “Amidži šou” već 14. sezonu dovodi poznate ličnosti koje pristaju na razne igrice tima koji radi na ovom TV formatu.

Pandemija korona virusa donela je mnoge promene u svim poslovima, pa nas je zanimalo koliko je bilo teško raditi uživo emisiju sve ovo vreme, kada su gosti češće nego ranije otkazivali svoje gostovanje.

– Imali smo, nažalost, i tih situacija. Pogotovo sada kada je korona, dešavalo se da neko javi par sati pred snimanje da je dobio temperaturu u toku tog dana. U tim situacijama moramo nekako da se snađemo. Pokušamo nekoga drugog da ugostimo ili malo prepakujemo emisiju. Druga opcija je i da se u tom momentu “poslužimo” učesnicima “Zadruge”, ali i to vuče problem sa sobom. Njih kada izvodimo iz rijalitija, ne smemo mešati sa ostalima, baš zbog korone jer se ne smeju zaraziti. Svakako da je nezgodno, ali to su neke kako čari, tako i nezode ovog posla, kaže Ognjen koji poučen godinama unazad drugima i sebi u 2022. godini želi samo jedno.

– Pre svega da budemo zdravi, sve ostalo ćemo lako.

Njegov posao je javan, pa mora da sakrije mrzovoljnost i kada mu nije da toga da vodi emisiju i ćaska sa gostima. Ognjen kaže da mu profesionalnost ne dozvoljava da se njegovo raspoloženje oslika pred kamerama.

– Svakako da ima dana kada nemam volje. Različiti faktori mogu da utiču na to. Ima dana kada si preumoran ili su te prosto neke druge stvari izmrcvarile, ali u tim momentima nađem nešto što me digne kako bih sebi olakšao. Posao je posao i mora se obavljati, ističe voditelj.

Zanimalo nas je da li je odustao od muzičke karijere od kada je preminuo drugi član “Flamingosa” Marinko Madžgalj, ili možemo očekivati neku pesmu uskoro.

Izvor: PressSerbia/Blic

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia