Booking.com
Džet-set VIP

OGNJEN AMIDŽIĆ O PROMENI KOJU JE NAPRAVIO Ofarbao se u plavo zbog supruge: “Morao sam to da uradim”

EKSKLUZIVNO- Razvode se Ognjen i Danijela Amidžić!
Foto: Printscreen/TV Pink

Voditelj Ognjen Amidžić drastično je promenio imidž i to sve zbog opklade koju je izgubio od supruge manekenke Danijele Dimitrovske.


Zbog izgubljene opklade, voditelj je morao da se ofarba u plavo.

OGNJEN AMIDŽIĆ O PROMENI KOJU JE NAPRAVIO Ofarbao se u plavo zbog supruge: "Morao sam to da uradim"
Foto: Printscreen/Instagram

– Mi stalno imamo tako neka akcijanja i bilo je da se ja ofarbam u plavo, izgubio sam i ofarbao se. Nije precizirano do kada moram da nosim ovu boje kose, suština je samo da sam se ofarbao. Poklopilo se dobro da bude mala promena i za novu sezonu ali ne verujem da ću sada ovo da nosim – rekao je za “Blic” voditelj čija nova sezona autorske emisije „Ami G Show“, počinje sa emitovanjem u utorak 7. septembra u dobro poznatom terminu – od 22 časa.

– Očekujem da 14. sezona ostvari bar približne rezultate kao 13. i da ostanemo na tom nivou. To bi me zadovoljilo. Nadam se da će 14. sezona doneti neke nove stvari i meni i ekipi, možda otvoriti neke nove putanje za budućnost. Teško je svake sezone biti inovativan, jer se smanjuje broj ljudi kojima raspolažeš, manje je tema. Ima dosta zanimljivih ljudi, samo je stvar procene da li oni mogu da budu u ovakvom šou programu, koji se bavi najpopularnijim i najbitnijim ljudima u određenom trenutku. Spremili smo ludnicu za ovu sezonu, kao i potpuno novi studio – rekao je Ognjen ranije.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia