Booking.com
Početna » Reality » Zvezde granda » OGLASILA SE MARIJA ŠERIFOVIĆ ZBOG DISKVALIFIKACIJE VANJE KNEŽEVIĆ! Imam da kažem samo jedno
VIP Zvezde granda

OGLASILA SE MARIJA ŠERIFOVIĆ ZBOG DISKVALIFIKACIJE VANJE KNEŽEVIĆ! Imam da kažem samo jedno

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAŠLA ZAMENU VANJI KNEŽEVIĆ: Na njeno mesto dolazi lepa CRNKA!
Foto: Printscreen

Marija Šerifović oglasila se na svom Instagram nalogu nakon što se saznalo da je Vanja Knežević diskvalifikovana.


Marija je bila mentor pomenute kandidatkinje:

– Došao je trenutak da se oglasim i ja kao mentor Vanje Knežević, pokušaću da budem što kraća. Za čitavu situaciju sam saznala u avionu. Smatram apsolutno sumanutim i nenormalnim da kandidat koji je u takmičenju šeruje sadržaj koji je uvredljiv po bilo koga, a ima veze sa Grand produkcijom, pogotovo sa žirijem. Razlog je prost – dakle, tek je četvrti krug, peti, tek treba da se takmičiš, da pevaš. Istovremeno mi je jasno da se radi o nekome ko ima 18 godina, pa je možda trebalo skrenuti pažnju Vanji na neki malo prijatniji način. Istovremeno, Vanja je poželela da uputi izvinjenje, ali je bila blokirana. Do toga nije došlo – započela je priču Marija.

– Dok je trajala čitava drama, prvog dana, zahtevalo se da moja kandidatkinja bude diskvalifikovana, i od mene je to direktno traženo, ja sam rekla da nemam ta ovlašćenja, drugo da smatram da nisam dželat i da ne mogu nikome da odrubljujem glavu i da ga izbacujem iz takmičenja, bez obzira što sam jednog mog kandidata diskvalifikovala, jer je kolegi iz tima uradio nešto ružno. Na kraju je produkcija donela odluku kakvu je donela, ja imam da kažem samo jednu stvar: Meni se čini da su svi preterali. Smatram da Vanja nije trebalo da podeli sporan sadržaj, jer im se na početku svake emisije kaže: “Deco, vodite računa šta kačite, nemojte da se prepucavate sa žirijem dok ste u takmičenju”.

Foto: Printscreen

– Mislim da produkciji nije bila potrebna ova diskvalifikacija, i sada kad mi se čini da ne postoji način da se ovo ispravi, moram da kažem da mi je žao, jer se napravio veliki problem bez nekog velikog razloga. Sve je moglo da se reši daleko lepše, lakše, ugodnije, a ne da se izjavljuju grube i teške reči. Sigurna sam da svi članovi ovog spora imaju makar jedan procenat želje i ideje i razmišljanja i da je sve ovo moglo malo drugačije, da je moglo da se poravna. Ne pokušavam da budem korektna. Kako da budem korektna kada je neko izbacio mog kandidata, sa druge strane kako da ne kažem da je to bilo pogrešno? Da li će neko da se ljuti? Ne znam da li će da se ljuti. Ovo je moja potreba da javno podelim svoje mišljenje i svoje razmišljanje. Meni je užasno žao što je bilo ko od kolega iz žirija došao u situaciju da se oseća loše, istovremeno mi je beskrajno žao, ne samo Vanje Knežević, već svih ostalih kandidata koji su, a ja jako dobro znam, šta se između njih priča i govori. Žao mi je. – govorila je Marija.

– Postojali su mikropokušaji između mene i produkcije da se ova stvar reši, međutim neke stvari su bile isključive. Ja bih verovatno drugačije, ja bih sačekala kandidata i rekla “Sad ću da te rešetam u takmičenju, da vidim koliko možeš da izdržiš”. Mislim da ovo nije nikome nije trebalo, to je moj poluzbunjeni stav. Mi nastavljamo da radimo, Vanji želim svu sreću – zaključila je Šerifovićeva.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/Informer

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia