Booking.com
Početna » VIP » Džet-set » Oglasila se Ava Karabatić nakon priča da se leči od alkoholizma: “Mnoge javne ličnosti imaju taj problem”
Džet-set VIP

Oglasila se Ava Karabatić nakon priča da se leči od alkoholizma: “Mnoge javne ličnosti imaju taj problem”

Dario prvi prevario Anđelku sa STARLETOM: "Istina je, sa Prpićem mi je bilo strasno"
Foto: ATA Images

Starleta već dugo ima problem sa ovim porokom, zbog čega je u prethodnom periodu dolazila u neprijatne situacije


Ava Karabatić ponovo je dospela u žižu javnosti nakon što su mediji objavili da se nalazi na jednoj klinici u Hrvatskoj na lečenju od alkoholizma.

Starleta već dugo ima problem sa ovim porokom, zbog čega je u prethodnom periodu dolazila u neprijatne situacije.

Inače, Ava se već neko vreme povukla iz javnosti, a nije aktivna ni na društvenim mrežama.

Prema rečima izvora, starleta je na lečenju već nekoliko nedelja.

– Ava ima ozbiljan problem, to traje jako dugo, već nekoliko godina. Ona je i ranije bila na lečenju, ali ništa to nije pomoglo jer je po izlasku iz bolnici vrlo brzo nastavila po starom. Njeni su jako zabrinuti jer je u lošem stanju. Pre nego što su je smestili u kliniku ona je neprestano pila alkohol, ponekad bi danima znala da se ne trezni. Smršala je dosta, još jedino u licu podseća na onu staru Avu – kaže sagovornik za Kurir.

Avini prijatelji su šokirani time da se odala poroku, pogotovo jer do pre nekoliko godina nije pila uopšte.

– Nije podnosila alkohol, pogotovo žestoka pića. Ponekad je umela da popije čašu vina, čisto da nazdravi. Svima je bilo simpatično kad Ava izađe uveče u klub i poruči vodu i kafu, jer ništa drugo nije pila. Nažalost, dok je živela u Beogradu ona se propila. Tad je već imala 30 godina, bila je zrela i niko nije očekivao da će tek tako skliznuti u porok. Kad se vratila u Split nastavila je da pije sve više. To se u početku moglo tolerisati, ali onda je počela da pravi ispade čak i javnosti, zbog čega je osuđena na lečenje i tad je prvi put bila u bolnici – ispričao je izvor Kurira.

PRess Serbia