Booking.com
Početna » Entertainment » Oduševićete se kada vidite kako je naša poznata glumica uredila svoj luksuzni stan na Vračaru, a živi sama
Džet-set Entertainment VIP Zanimljivosti

Oduševićete se kada vidite kako je naša poznata glumica uredila svoj luksuzni stan na Vračaru, a živi sama

Oduševićete se kada vidite kako je naša poznata glumica uredila svoj luksuzni stan na Vračaru, a živi sama

Glumica se snalazi u kriznim vremenima i kad ne snima, priređuje glumačke večeri po Srbiji, u regionu, ali i u udaljenim gradovima gde žive Srbi i sva primanja potroši na renoviranje prostranog stana.


Eva Ras ekipu “Scene” ugostila je u trosobnom stanu na Vračaru, gde živi sama, ali rado i često prima goste. Glumica sa teškom životnom pričom, zbog koje je danas sama, puna je života, vedrine i optimizma, a baš time i odiše i njen životni prostor. Eva kaže da je mnogo novca uložila u nekretninu, kako na restauraciju nameštaja i kupovinu novih komada, tako i na opremanje kupatila. Poslednja investicija glumice bila je najskuplja od svih u poslednje vreme.

– Od novca od nagrade koju sam dobila od jevrejske zajednice za još uvek neobjavljeni roman i od još od nekih uticajnih Jevreja iz sveta kupila sam sebi novu stolariju da bi mi bilo toplo i lepo. Nemam pare, ali imam lepu kuću, tako se tešim. Sve što zaradim odlazi u stan, što je isti slučaj kao i kod većine građana koji su prezaduženi da bi imali svoju oazu. Meni je bitno da je u kući sve podređeno mom oku i mojim potrebama. Prija mi kombinacija bele sa zelenom bojom. Često krečim i pravim razmeštaj po stanu. Moj suprug se tome čudio jer ranije nije znao kakvu će kuću zateći po povratku sa posla – kaže Eva, koja priznaje da je izgubila mnogo prijatelja.

– Kad su mi oduzeli penziju, dosta prijatelja me je posmatralo kao budalu koja vodi bitku sa vetrenjačama, meni je to bilo razočaravajuće jer su mi time pokazivali da nisu na mojoj strani. To je bio šamar za mene i za naše prijateljstvo. Kad sam dobila penziju, osetila sam se časno uprkos žrtvi koju sam podnela tuđoj želji da budem ponižena.

Dok nam pokazuje nedavno renovirano kupatilo sa staklenim lavaboom i pločicama iz inostranstva, nakon što je imala poplavu u stanu od komšija, Eva kaže da voli da ugosti brata i snaju, kao i sestru, koji žive van Srbije. Glumica ističe da je mnoštvo detalja u stanu pazarila za simboličnu sumu novca u prodavnicama polovne robe. Primila sam se baš na te radnje jer je moja kupovna moć tolika. Često odlazim na Kalenić pijacu i tamo pazarim šta nađem – priznaje Eva, pokazujući nam mnoge figure koje joj stoje na biblioteci, a koje je pazarila upravo tako.

Eva često tezgari u inostranstvu iako je na pragu devete decenije jer joj je to neophodno kako bi sebi obezbedila egzistenciju.

– Nemam cenovnik, sve je po dogovoru. Bitno mi je da se ispoštuju moje godine i da se ne dogodi da imam let po podne ili da me u ovim godinama u 10 sati izbace iz hotela jer organizator nije platio moj boravak koliko je trebalo. Gostovala sam u klubu naših ljudi u Parizu, držim književno veče ili monodramu, a možda i stendap komediju, što se podrazumeva da prosipate publici ono što vam je u glavi trenutno, a ne da bude napisano, kako to danas rade mlađi glumci. To nije stendap – objasnila je Eva koja uživa u pažljivo opremljenoj terasici sa pogledom na dvorište zgrade, na kojoj gaji i cveće.

Njen dom ispunjen je knjigama raznih autora, svećnjacima sa dvorova i sa mnoštvom jastuka. U ovom domu nekada je živela sa suprugom i ćerkom, koji su preminuli. Danas u njemu samuje, ali se raduje svakom danu i novim poznanstvima.

 

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Vrnjačka Banja- Mesto ljubavi (Official video)

Prijatelji sajta

BG ONLINE

Kalendar

Novembar 2023
P U S Č P S N
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia