fbpx
Društvo Event Srbija

Održana Humanitarna modna revija Purity akademije – Cilj je ostvaren, Jovan nastavlja lečenje.

Održana Humanitarna modna revija Purity akademije – Cilj je ostvaren, Jovan nastavlja lečenje

U petak je na brodu „Principal“, na Ušću u Beogradu, održana humanitarna modna revija „Purity fashion provocation 8.0“ u organizaciji Akademije Purity.


Cilj modne revije je bio prikupljanje sredstava za lečenje dvogodišnjeg, Jovana Stankovića koji boluje od retkog oblika zloćudnog tumora na mozgu. Nakon uspešno obavljene operacije trenutno su mu potrebna novčana sredstva za nastavak lečenja u inostranstvu.

Publika koja je popunila show room na brodu „Principal“ uživala je u modnim kreacijama osam modnih kreatora i to Anica Jovanović, Stefan Ćertić, Dobrica Stojanović, Maja Krsmanović, Anđelka Rakić, Tamara Knežević, Milica Cerenić, Anđela Branković, a njihove kreacije su nosile manekenke iz kompanije „Miss Yu“.  Organizatori se posebno zahvaljuju donatorima koji su nesebično što finacijski što materijalno pomogli ovu njihovu akciju, a to su brod „Principal“, L&S Jokić, Vinarija Gitarić, kompanija  „Miss Yu“.

Kako smo nezvanično saznali glavni cilj je ostvaren i mali Jovan bi u ponedeljak trebao da nastavi lečenje.

Organizatori su nam rekli da su na ovoj humanitarnoj reviji prikupljena značajna novčana sredstva ali tačnu cifru još ne znaju zato što je i veliki broj kreatora svoje kreacije ponudio na prodaju koja će se odvijati preko Akademije „Purity“, a ta i sredstva koja su prikupljena na reviji biće uplaćena na Jovanov račun za pomoć.

Loading...

Jelena Filipovic

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA