“Od te pesme mogao sam da kupim osam stanova”: Ivan Gavrilović otkrio detalji iz života

ORIGINALAN RECEPT ZA MLADENČIĆE: Napravite ih da biste imale srećan brak!
Foto: Instagram

Denser Ivan Gavrilović devedesetih godina proslavio se pesmom “200 na sat”, a sada je otkrio da mu je upravo ona donela i najviše novca.


– Kada mi je menadžer Raca ponudio tu pesmu, rekao sam mu: “Ne pada mi na pamet da otpevam tu glupu i idiotsku numeru sa harmonikom!” Sada sam srećan što sam pristao jer sam za nju uzeo brdo para. Bio sam u šoku. Ali uspeo je da me nagovori. I dobro je jer je pesma postala hit. Do danas sam je otpevao nekoliko hiljada puta. Da je tada postojao Jutjub, danas bih bio milioner. Pesma “200 na sat” donela mi je toliko novca da sam mogao da kupim osam stanova – tvrdi pevač.

Ivan je progovorio i o svojoj supruzi Marini, koja mu je podarila sinove.

– Marinu mi je, verovali ili ne, preporučio prijatelj. Moji drugari su je upoznali dok su bili na moru. Svaki je želeo da bude sa njom, ali ona ih je sve do jednog odbila. Tada je moj drug Đole rekao: “Moraš da je upoznaš, stvorena je za tebe.” Pristao sam. Već prve večeri kada smo izašli hteo sam da spavam sa njom. Ali nije se dala. Pobegla je i nije želela da mi se javi na telefon. Zaintrigirala me je, pa sam počeo da je jurim. Po svaku cenu sam želeo da budem sa njom. Uspeo sam da je smuvam tek posle sedam meseci. Potom smo se i venčali i dobili sinove, koje smo zajedno izveli na pravi put.

Međutim, Ivan je 2021. godine u rijalitiju “Parovi” ugrozio brak. Smuvao se sa 30 godina mlađom Milijanom Bogdanović, zbog čega ga je Marina ostavila. Ipak, nedavno je odlučila da mu oprosti.

– Između nas je sada sve u redu. Mislio sam da meni nikada ne može da se desi da budem sa nekim u rijalitiju, ali prevario sam se. Kada sam se vratio kući, spucala me je realnost. To je bio veoma bolan period za mene, ne mogu ni da pričam o tome. Bilo je svega i svačega, ali uspeo sam u tome da mi Marina oprosti. Drago mi je što je smogla snage da to učini, jer ipak imamo dvoje dece. Srećom, dečaci su to dobro podneli, pa je sada sve kako treba – završava Gavrilović.

Izvor: PressSerbia/Hit

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia
PRess Serbia