fbpx OBAVEZNO POSETITE! Osvešćenje i transformacije! - PRess Serbia | PR PRess team
bozen 728
Beograd Društvo Event

OBAVEZNO POSETITE! Osvešćenje i transformacije!

OBAVEZNO POSETITE! Osvešćenje i transformacije!
bageterija_gif728

Radionica “Osvešćenje i transformacije” 25. maj 2018, petak, od 18:30 do 21:30 h Cena seminara je 30e. (Za penzionere i studente 20e) u hotelu Belgrade City hotel


Ovog maja u Beogradu ce se održati radionice na temu regresoterapije – grupna isceljenja na kojima ćete iskustveno doživeti vodjene tehnike regresija, da bi saznali tačno u kojem momentu u životu smo potisnuli odredjene negativne emotivne i energetske naboje koje i dan danas nosimo sa sobom gde god da se pojavimo, a koje nam predeterminišu kvalitet života, nakon kojih se rade vodjene integracije novih željenih stanja da bismo dobili bolje fizičko, mentalno i duhovno stanje i regeneraciju u relaksiranom ambijentu

Spiritualni razvoj je integracija nesvesnih sadržaja. Zbog nesvesnih, potisnutih sadržaja i nastaju problemi u svakidašnjici. Dok se god nesvesno ili svesno bavimo tim emotivnim nabojem mi imamo smanjen kapacitet da gledamo stvari sa višeg stanja svesti.
Regresoterapija je vodjena tehnika koja iscieljuje sve aspekte našeg života. Za razliku od same regresije kad se klijent vodi kroz vrijeme u neka prošla iskustva bez konkrentog cilja regresoterapija to čini s ciljem – ozdravljenja, razumievanja zašto nam se neke stvari događaju ili ne, zašto smo povezani s drugim ljudima i šta učimo iz tih odnosa kako i saznanje o životnoj svrsi, svrsi duše i budjenja talenata.
Ovo su metode namenjene svima, jer nema osobe koja nema potisnute emocije ili stresne situacije.

Šta god ne obradimo, to postaje deponovan psihološki sadržaj u našoj podsvesti, koje da bi zadržalo sebe u “životu” kreira situacije na podsvesnom kako bi se ponovo manifestovalo – najčešće kada nam to najmanje treba – često u obliku neprikladnim za situacije (kroz naše impulsivne reakcije). Emocionalne blokade smo stvorili u prošlosti kroz negativna iskustava, potisnute i nerešene emocije, samoporažavajuća ponašanja, obrasce i samo-ograničavajuća uverenja koja doprinose samo-sabotažama. Manifestuju se kao odbrambeni mehanizam koji se bavi duboko potisnutim emocionalnim bolnim iskustvima u traumatskim, destruktivnim i disfunkcionalnim situacijama. Ponekad, imamo iskustvo u sadašnjosti, gde neki “okidač” situacija aktivira nepoželjne potisnute osećaje iz prošlosti (na podsvesnom i nesvesnom nivou). Naše telo doslovno snima sve i drži i čuva sve potisnute emocije dok im ne dozvolimo integraciju i neutralizaciju. Inače se odvija borba izmedju nesvesnog i svesnog što rezultira u nekom obliku bolesti – sada znamo da svaki deo tela odgovara određenoj psihosomatici. Potisnute emocionalne blokade mogu nastati i u detinjstvu, a imati posledice dugo nakon toga.

Regresoterapija je vodjeno putovanje unazad kroz vreme kako bi se obnovila sećanja i istražili događaji iz prošlosti nakon cega se transformativnim procesom integrišu poželjni rezultati. Sva naša iskustva od rodjenja pa i ranije su upisana u našem telu, umu i duši. Tokom regresoterapije vraćamo se u detinjstvo i otkrivamo obrasce, ugovore, dogovore, percepcije, uvjerenja i strategije koje su oblikovane, na podsvjesnoj nivou ili na nivou duše, kao rezultat onoga što se dogadjalo u prošlosti. Kao objektivni posmatrač u mogućnosti smo videti, osetiti, čuti ili doživjeti na neki nama prihvatljiv način događaje iz prošlosti koji su pridoneli današnjoj situaciji.

Kada je emocija kompletno integrisana tj. neutralisana, onda nema potrebe da se pojavljuje “jovo-nanovo” u sadašnjosti. Integrisanjem ili neutralizaciom završavamo sa “vrćenjem u začaranom krugu” i ostavljamo sva neproduktivna verovanja, traume, drame itd. vezane za određene potisnute emocije iza sebe… osvestimo memoriju iz prošlosti a onda je menjamo kako nama odgovara da bi dobili zeljeni rezultat jer je taj emotivni teret glavni razlog nezadovoljstva, umora i bolesti. Vi mi kažite šta vas boli i ja ću vam reći koji je uzrok te boli. Sve je usko uzročno-posledično povezano.Tatjana kaze “Na mojim radionicama učim metode za uklanjanja akutnog bola, različite aktuelne metode iscjeljenja, edukacija i osvešćenje podsvesnih igrica koje igramo sa drugima i sami sa sobom ali regresoterapija nam omogućava da dobijemo uvid i razumevanje koje nam je potrebno kako bi: se oslobodili stvari iz prošlosti koje nas ograničavaju ili nas mogu povrediti; umanjili ili neutralisali fizičku ili emocionalnu bol; pomirili se s gubitkom; potstakli i ubrzali svoje ozdravljenje; poboljšali svoje fizičke, intelektualne ili emocionalne kapacitete; kontrolisali stres,prekomjernu težinu; fobije, strahove, anksioznost, alergije ili pojasnili smjer i svrhu života.”
Klijent je za vrijeme regresoterapije i integracije novih željenih stanja svestan svoje okoline i celo je vrijeme u kotroli, a nakon terapije se seća svega što se dogadjalo. Takodje preporučuje se da se snimi tretman ukoliko to klijent želi, kako bi mogao da ponovi tretman sam u privatnosti svog doma pre spavanja.

Pomoću regresoterapije proširit ćete svest o sebi i dobiti veću kontrolu nad vašim mentalnim, emocionalnim, fizičkim i duhovnim blagostanjem; smanjuje ili neutralizira fizičku bol i ubrzava proces ozdravljenja; povezuje nas s dubokim emocijama i izvorima uzroka problema i isceljuje tamo gdje je potrebno i na način na koji je potrebno; pomoću regresije povezujemo se s delovima svesti koji nam nedostaju, kako bi se razbili začarani krugovi /paterni koji se ponavljaju u našim životima i mogućnost da se otvorimo promeni i novim iskustvima; jasnije vidimo svoju svrhu u životu i smjer u kojem trebamo ići; dok se stvara zdrava i trajna promena na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom nivou istovremeno.
Uglavnom jednom regresoterapijom isceljujemo što je potrebno iscijeliti u datom trenutku.

Cena grupnih radionica isceljujucih regresoterapija je 30 eura. Mesta su ogranicena pa se mozete jeviti organizatoru Ljiljana Galic na +381 612094161 ili [email protected]

Takodje Tatjana Milana Nikcevic će odrzati i seminare PEAT metoda koje mogu da se nadovežu na tretmane regresoterapije, jer su njene radionice i predavanja namenjena svima koji žele da rade na sebi, da shvate koji su to nesvesni unutrašnji pritisci koji nas nagone da radimo neke stvari na odredjene načine, da identifikujemo spoljašnje znakove koji se odražavaju na unutrašnje procese, da poboljšamo lične i profesionalne odnose, da budemo efikasniji neutrališući blokade i potisnute sadržaje koje nosimo sa sobom od malih nogu.

Kao što kaže Jung “Sve dok nesvesno ne dođe na mesto svesnog, ono će voditi naš život, a mi ćemo to zvati sudbinom”… Ovo su relativno nove i ne baš poznate metode u široj javnosti koje omogućavaju transformaciju stanja jedinke, kroz osvešćenje i integraciju potisnutih emotivnih naboja, što se automatski reflektuje na sredinu. Tako se menja sredina..a i lična sudbina… Svesni smo šta znamo, znamo šta ne znamo, ali ima stvari za koje ne znamo da ne znamo, dok im se ne izložimo. Jer ”Um izložen novoj ideji se više nikada ne vraća u svoj prvobitan oblik”
Kao hobi, iz ljubavi, Tatjana drži predavanja o raznim metodama ličnog razvoja, a P.E.A.T. je po njoj najbolji metod koji neko može da nauči kroz radionice za jedan vikend. To je relativno nova metoda koja je i dalje u razvoju (Slavinski je adaptirao 2000 god. staru praksu koju je predočio razumljivo kroz psihologiju danšnjice), a dizajnirana je za brzo uklanjanje “tereta” na podsvestnom nivou (stresa, emocionalnih blokada, napetosti, ljubomore, potisnutih emocija, strahova, fobija, otpora, anksioznosti, kompulsivnosti, mane, slabosti, problemi u odnosima i sl.). Ono što je izvanredno je brzina kojom se dolazi do rezultata, a u pitanju je protokol, pa nije potrebno biti posebno duhovan ili drugačiji, već svako ko zna da čita i prati upustva može naučiti i odmah praktikovati ove metode na sebi i drugima.
Metod je izuzetno efikasan i brz! Uklanjanje stresa ili trauma, loše memorije, ili postojeće loše navike i kreiranje novih, može da se realizuje u samo jednom tretmanu. Alkohol, droga, hrana i druge glavne zavisnosti mogu uzeti i do 7 tretmana.

 

 

Izvor: PRess Serbia

meridian
Loading...

PRess Serbia VIDEO NEDELJE

Jala Brat - PARTIJAM

Poručite online !

bageterija_gif728

DOVEDITE LINIJU DO SAVRŠENSTVA!

bozen cosmetics

PROMO

Loading...

RADIO “KOLUBARA”, – slušajte besplatno kvalitetan radio na internetu

RADIO KOLUBARA

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

Vremenska prognoza

Priključite se PRess Serbia grupi

PRess Serbia Group
Javno group · 353 članova
 

Pridružite se grupi

 

Oficijalna grupa stranice PRessSerbia
Booking.com

All Topics

Poboljšani TURBO ŠLANK JE U PRODAJI!

bozen 300

Prijatelji sajta


BG online

 

class=

Iskoristite stalne popuste-Ulepšajte se!
ageless

RSS NEVEROVATNE PONUDE DANA:

REZERVIŠITE SMEŠTAJ BRZO I POVOLJNO!Booking.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close