Booking.com
Početna » Event » Festival » NOVINAR PROVOCIRAO SANJU VUČIĆ NA PRESS KONFERENCIJI
Festival Music News

NOVINAR PROVOCIRAO SANJU VUČIĆ NA PRESS KONFERENCIJI

NOVINAR PROVOCIRAO SANJU VUČIĆ NA PRESS KONFERENCIJI: “SRPSKI KOSTIMI PREDSTAVLJAJU ALBANIJU, Da li je ovo zbog zbližavanja Srbije i Albanije”? [divider]

Na konferenciji održanoj povodom Evrovizije, srpska predstavnica Sanja Vučić našla se u nezgodnoj situaciji kada joj je novinar sajta “ESC Bubble” postavio neočekivano pitanje.

Sanja Vucic Screenshot (YouTube)
Sanja Vučić neprijatno iznenađena provokacijom novinara. Naime, novinar po imenu Aleksandar pohvalio je nastup srpske predstavnice i postavio jedno neprijatno pitanje.

“Mnogo zemalja ove godine na LED ekranima ima boje njihove zastave, a to nije slučaj sa Srbijom. Čak i vaši kostimi na neki način predstavljaju Albaniju. Da li je ovo zbog zbližavanja Srbije i Albanije”?

Predstavnik srpske delegacije je odgovorio da crvena boja ne predstavlja boje Albanije, niti bilo koje druge zemlje već ljubav, kao i da je cela pesma posvećena borbi protiv nasilja.

Predstavnik srpske delegacije je dodao da je “jako tužan” što je novinar ove simbole povezao sa Albanijom.

Pogledajte kako je to izgledalo:

INDEPENDENT O SANJI VUČIĆ: Evo šta su napisali o srpskoj pesmi za Evroviziju

Britanski sajt “Independent” prokomentarisao je sve učesnike ovogodišnjeg izbora za pesmu Evrovizije, niko ih sa prostora bivše Jugoslavije nije oduševio.

Ove godine takmičiće se 42 zemlje, a prema rečima britanskog “Independenta” njihov favorit je Letonija. O srpskoj predstavnici su napisali ovo:
“Neko je uzimao modne savete od Ejmi Vajnhaus. Sanja je neustrašiv i strastven izvođač, ali pesma je u najbolju ruku prosečna”.
Pogledajte deo sa druge probe, kako će biti obučeni i kako će  izgledati scenski nastup  :

 

Foto: Sanja Vucic Facebook

About the author

M M

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia