Booking.com
Početna » News » Novi hotelski kompleks na Kopaoniku: Otvoren APART-HOTEL DJINA
News Srbija Travel

Novi hotelski kompleks na Kopaoniku: Otvoren APART-HOTEL DJINA

Novi hotelski kompleks na Kopaoniku: Otvara se APART-HOTEL DJINA
Hotelski kompleks APART-HOTEL Djina otvara vrata svim posetiocima i ljubiteljima Kopaonika.Nalazi se na obroncima, na idelanoj nadmorskoj visini od 1350m, u okviru Vikend naselja na Sunčanoj padini.

Stavljajući potrebe gosta na prvo mesto, hotel „Djina“ se pobrinuo da pruži gostima sve što može zatrebati za komforan i idiličan život na planini.

Novi hotelski kompleks na Kopaoniku: Otvoren APART-HOTEL DJINA

 

Stoga se u okviru kompleksa nalaze restoran internacionalne kuhinje sa savršenim pogledom na obronke ove divne planine, igraonica namenjena najmlađima sa uslugom čuvanja dece, spa centar (đakuzi, tursko kupatilo, saune, slana soba), plivački-panoramski bazen, vinarija, destilerija, frizerski salon, ambulanta, bankomat, skijašnica, menjačnica, garaža na tri nivoa, park sa izdvojenim igralištem za decu i mnogo drugih sadržaja.

Hotel je dizajniran savremeno i minimalistički, u vedrim pastelnim tonovima, jednostavnih linija s izvanrednom rasvetom. Zanimljivo dizajnirani apartmani, dnevni prostor i kupatila, integrisani u jedinstven prostor, upotpunjuju doživljaj ove planinske lepotice.

Novi hotelski kompleks na Kopaoniku: Otvoren APART-HOTEL DJINAU sadašnjoj fazi realizacije projekta „Djina“  raspolaže sa 125 smeštajnih jedinica (studija i apartmana) i ostavlja Vam mogućnost da postanete partner u poslu i ostvarite višestruki povraćaj uloženog. U toku godine očekuje se i završetak objekta apart-hotela južno od postojećih objektata, kada će biti ralizovano i svečano otvaranje celokupnog kompleksa.

 

Novi hotelski kompleks na Kopaoniku: Otvara se APART-HOTEL DJINA

Sve ovo u kombinaciji sa bajkovitim pejzažem čine „Djinu“ pametnom investicijom koja ispunjava zahteve čak i najvećim hedonistima.

Foto: Promo/Milan Jemuović

PRESSSERBIA

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

PRess Serbia