Booking.com
Zadruga Reality

Njihova veza je bila lažna! Šok priznanje u Eliti, muk u programu uživo

Večeras će se oni boriti za opstanak u Eliti, neko će zauvek napustiti rijaliti: Evo ko je nominovan - šok
Foto: Instagram

Ovo priznanje je šokiralo prisutne, a posebno Snežu, koja je očigledno bila povređena


Tokom jučerašnje debate u rijaliti programu “Elita”, učesnik Darjan Radumirović iznenadio je sve priznanjem da je čitava priča o njegovom navodnom braku sa Snežom bila izmišljena, osmišljena kako bi prevareo ostale učesnike i gledaoce.

Ova izjava je došla nakon žestoke rasprave između Darjana i Sneže, tokom koje su pale teške reči. Sneža je otvoreno otkrila da je bila svesna Darjanove obmane, ističući da je sposobna da prepozna prevare i da je Darjan pokušao da je zavara.

Ovo priznanje je šokiralo prisutne, a posebno Snežu, koja je očigledno bila povređena.

– Nije slep onaj koji ne vidi, nego onaj ko ne želi da vidi, ja sam uvek saznala sve kad me je dečko varao u Crnoj Gori, Darjan je sve demantovao svojim lažima, njemu je odgovaralo da me laže, pa samo neka laže, na kraju će završiti kod Miljane – rekla je Sneža.

– Žene su jako spretnije u laganju, muškarci su hvalisavi i prepričavaju to drugima, dok žene to mnogo bolje skrivaju, zato smatram da žene mnogo više varaju jer su spretnije i nemaju potrebu da se hvalisaju. Ovde mogu da se iznesu dokazi da je Sneža rekla da želi da se priča da smo u braku kako bi imali veću težinu i kako bi napravili određenu priču – rekao je Darijan i šokirao izjavom.

Podsetimo, Darjan je nedavno uplovio u emotnivni odnos sa Miljanom Kulić.

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: TEYA DORA – RAMONDA

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

април 2024.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia