Booking.com
Početna » Entertainment » Njihov plan je da prošire porodicu za još jedno dete
Džet-set Entertainment VIP Zanimljivosti

Njihov plan je da prošire porodicu za još jedno dete

Beyonce i Jay-Z


Beyonce Jay Z planiraju da dobiju još jedno dete, a izvor blizak porodici tvrdi da zvezde traže surogat majku koja bi im rodila još jednog sina!

Ova godina je za porodicu Carter protekla u znaku ljubavi” , izjavio je izvor. “Shvatili su da su i dalje mladi i puni života, tako da, zašto da ne? Imaju sav novac ovog sveta, mogu ga iskoristiti za svoju porodicu.”

Popularne zvezde odlučile su se za surogat majku iz mnogo razloga. Izvor navodi da, iako se Beyonce oseća prilično dobro i tek joj je tridesetsedam godina, ne želi da rizikuje i oseća da su njeni dani u drugom stanju daleko iza nje.

Traže najbolju surogat majku koju mogu da dobiju. Nadaju se detetu što pre. Očekuju da dobiju bebu do kraja sledeće godine najkasnije” , potvrdio je izvor.

Njihov plan je da prošire porodicu za još jedno dete

Pomenuti par već ima troje dece, šestogodišnju ćerku Blue Ivy i dvoje osamnaestomesečnih blizanaca Rumi Sira, a nedavno su doneli odluku da svojoj deci podare još jednog brata.

Njih dvoje jedva čekaju da dobiju dete. Beyonce duboko u svom srcu zna da će voleti ovu bebu isto kao i ostalo troje koje je sama rodila. Četiri je njihov srećan broj, tako da će četvrto dete značiti da je njihova porodica kompletna.” 

 

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia