fbpx
Auto Entertainment Travel Zanimljivosti

Niste platili kaznu sa prošlogodišnjeg odmora!?! Nemojte se iznenaditi ako vas sačekaju problemi na granici!

Niste platili kaznu tokom prošlogodišnjeg odmora!? Nemojte se iznenaditi ako vas sačekaju problemi na granici!

Odavno su počeli odmori, a turiste koji putuju u Grčku zanima da li će ih zaustaviti na granici ako su prošle godine uhvaćeni na radaru, a kazna im nije stigla na kućnu adresu.


Mnogima bi na taj način odmor preseo u startu, a odgovor na ovo pitanje dobili smo iz Ministarstva spoljnih poslova.

“Prosle godine u avgustu mesecu me je slikalo par radara vozeći deonicom autoputa Makedonija – Solun – Jonija – Patras sve do ostrva Zakintos. Prilikom izlaza iz zemlje niko ništa nije gledao, kazne nikad nisu stigle na kućnu adresu. Da li bih imao problema tj. morao platiti kazne ako bi putovao u istu zemlju?” pitanje je koje je postavio muškarac iz Srbije na društvenim mrežama, a on nije jedini kojeg ovo zanima.

Iz Ministarstva spoljnih poslova rekli su nam da to nikako ne mogu znati u MUP-u u Srbiji jer se postupak protiv turiste vodi u Grčkoj.

– U vezi upita našeg građanina kome nije stigla kazna za prekoračenje brzine, Ministarstvo spoljnih poslova nije u mogućnosti da odgovori da li će imati problema na granici. To zavisi od toga u kojoj je fazi postupak koji se eventualno protiv njega vodi u Grčkoj – rekli su nam oni.

Da li postupak protiv ovog turiste postoji može se saznati u konzulatu u Grčkoj, a upit mora poslati lično osoba koja je kažnjena.

– Navedenu informaciju diplomatsko-konzularna predstavništva Srbije u Grčkoj ne mogu proveriti bez ličnog zahteva stranke, u kome će biti navedene sve okolnosti slučaja – navode u Ministarstvu.

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

LaClasse Couture

Prijatelji sajta


BG online

Vesti Dana

reporter

class=
class=

Iskoristite stalne popuste-Ulepšajte se!
ageless

Close