Booking.com
Početna » VIP » NISAM KAČILA SLIKE I SNIMKE… Bila na odmoru sa Marijom Šerifović, oglasila se tek kad je došla u Srbiju – evo zašto!
Estrada VIP

NISAM KAČILA SLIKE I SNIMKE… Bila na odmoru sa Marijom Šerifović, oglasila se tek kad je došla u Srbiju – evo zašto!

Jovana Pajić posetila Mariju Šerifović u Dubaiju, a evo oko čega su se posvađale!
Foto: Printscreen/Instagram

Podelila utiske sa putovanja.


Pevačice Jovana Pajić i Marija Šerifović zajedno su uživale u odmoru daleko od Srbije i napunjenih baterija se vratile u Begrad.

Dok je Marija bila nešto aktivnija na društvenim mrežama, kao što smo već i navikli, Jovana se nije oglašavala iz Dubaija, sve do njihovog povratka u Beograd.

“Završilo se i ovo putešestvije. Nisam kačila slike i snimke. Uživala sam u trenutku i bila zahvalna što sam uopšte tu gde jesam. Nije mi ni bilo ok da kačim sadržaj koji je već godinu dana misaona imenica većini ljudi”, objasnila je Jovana.

“Želim nam da prođe ovaj pakao, da ponovo počnemo da putujemo sa našim najmilijima, da se smejemo i radujemo životu. Hvala Mariji na inicijativi da otputujemo i napunimo baterije, da malo živciramo jedna drugu, da se smejemo i grokćemo, da se čvarimo do opekotina i ne uspemo da se pobijemo ni jednom. Beograd nas je dočekao namrgođen i siv, zatvoren i kišan, ali zasijaće i nama sunce, ovo isto koje sam ponela sa sobom”, poručila je pevačica u objavi.

Inače, Marija i Jovana se već godinama druže, kao što je poznato.

“Moj krug prijatelja je godinama isti. Dobra sam sa Jovanom Pajić, ona mi je jedina drugarica sa estrade. Nas dve imamo zajedničko društvo, pa organizujemo kućne sedeljke”, ispričala je Marija jednom prilikom.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia