fbpx
Džet-set Estrada VIP

Nina Radulović otkrila kako da lepo živite a da ne potrošite ni dinara!

Nina Radulović otkrila kako da lepo živite a da ne potrošite ni dinara!

Nina Radulović, voditeljka i devojka Filipa Krajinovića ima recept kako da lepo živite, a da ne potrošite ni dinara.


Ukoliko biste brzinski preleteli Instagram nalog voditeljke Nine Radulović videli biste mnoštvo slika jedne lepe i negovane žene.

Međutim, ukoliko biste se malo udubili u analizu njenih objava, naišli biste na više reklama nego u udarnom terminu emisije na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Nina, bivša žena Branislava Lečića, i trenutna devojka Filipa Krajinovića, nedavno je ostala bez posla na televiziji na kojoj je radila, pa je “život na kompenz” sasvim legitiman način snalaženja. “Ja tebi – ti meni”.

Kiss my ACE 😛🎾💪🏼❤️ #gamesetmatch #goodnight #haveanicedream

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on

Tačnije, Nina na Instagramu objavi fotografiju sebe sa sređenim noktima, kosom, licem, iz kozmetičkog salona, pa taguje određeni brend koji je pružio uslugu. Isto što rade i blogerke, samo je kod Nine to sa malo više stila, budući da ne maše maskarama i puderima ispred kamere. Nina verovatno čini i usluge prijateljina reklamirajući ih na svom praćenom profilu, pa ne mora da znači da je sve što objavi na kompenzaciju.

Nina reklamira frizere, šminkere, poliklinike, salone za negu lepote, optičarsku radnju, jedan lanac drogerija, modni brend, Instagram naloge koji se bave preprodajom kozmetičkih proizvoda, prodavnicu nameštaja, cvećaru, poslastičarnicu, kafić, pedikir i manikir, tapete, haljine, nakit, kreme za negu lica i tela, prašak za veš, prodavnicu aksesoara i tako dalje.

Nema ništa sporno u tome, jer “ko umije njemu dvije”, samo ne bi bilo loše s vremena na vreme videti i neki iskreni, ljudski od srca napisan post voditeljke, bez kompenza.

The only drama that I enjoy is in my lashes 👀 @makeupbysrdjanpetkovic

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA