Booking.com
Početna » VIP » Nikolija presrećna zbog pomirenja: Vesna Zmijanac ponovo ljubi bivšeg muža (FOTO)
Estrada VIP

Nikolija presrećna zbog pomirenja: Vesna Zmijanac ponovo ljubi bivšeg muža (FOTO)

VESNI ZMIJANAC PROPADA RODNA KUĆA "Nije renovirala nekadašnji dom, ovde je BEDA I SIROTINJA"
Foto: ATA Images

Bivši muž Vesne Zmijanac je ugledni akademski građanin ali ne prefeira eksponiranje


Pevačica Vesna Zmijanac koja je tokom karijere važila za veliku zavodnicu, njen privatni život javnost nikad nije dobila na „tacni.“ Iako je njena intima, ljubavni život pa čak i odevanje oduvek intrigiralo javnost, Zmijančeva je uspešno odolevala kandžama šoubiznisa. Bila je uspešna, prelepa ali nikad deo skandala.

Kada je stala na ludi kamen i rodila devojčicu, danas popularnu pop zvezdu Nikoliju Jovanović, interesovanje za njen život postao je dvostruko veći. Pogotovu, jer se njen bivši muž, ugledni akademski građanin, nikada nije pojavljivao u medijima.

Doktor ekonomskih nauka Vlada Jovanović, sa kojim je 1989. godine dobila ćerku Nikoliju svojevremeno je radio kao šef marketinga RTS-a, poznato je i da je zbog ljubavi prema Vesni koja je tada uživala u velikoj popularnosti, odlučio da njen spot bude predstavljen u najgledanijoj informativnoj emisiji – „Dnevniku“. Bivši muž Vesne Zmijanac nikada nije želeo da se javno eksponira iako ga je devedesetih pratio glas šarmera i moćnog čoveka.

– Moj otac je “alergičan” na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem – rekla je ranije Nikolija za jedan magazin.

Porodične fotografije iz perioda njihove ljubavi izazvale su veliku pažnju javnosti i niko nije ostao imun na činjenicu koliko su bili lep i skladan par. Uspomene dok je porodica bila na okupu ovih dana kruže društvenim mrežama a svedče o sreći i velikoj ljubavi koju Vesna i Vlada osećali jedno prema drugom.

Kada su se emocije ugasile, svako je krenuo na svoju stranu, Vlada se ponovo oženio i u srećnom je braku iz kog ima ćerku Teodoru i sina Luku, dok za razliku od njega Vesna ističe kako joj samački život prija, piše „Story!“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@foto.nostalgija је поделио/ла објаву

PRess Serbia