Booking.com
Kultura Džet-set News VIP

NIKOLA RADANOVIĆ: MESEC JUN U ZNAKU SARADNJE SA RUSKIM STUDENTIMA

NIKOLA RADANOVIĆ: MESEC JUN U ZNAKU SARADNJE SA RUSKIM STUDENTIMA

Nikola Radanović, menadžer u medijima, svojevremeno novinar, glavni i odgovorni urednik jedne izdavačke kuće u Beogradu, nedavno se vratio iz Zapadnog Sibira, tačnije Hanti-Mansijske oblasti u kojoj je u okviru njihove Media škole sarađivao sa mladim Rusima i kolegama, medijskim stručnjacima iz Moskve.


Ovo je bila idealna prilika da medijski eksperti među kojima je i Nikola Radanović, prenesu mladim Rusima nove medijske veštine, iskustvo i znanje, a u okviru projekta „Rusija – Srbija“ koji je podržan od Ministarstva spoljnih poslova Ruske Federacije.

NIKOLA RADANOVIĆ: MESEC JUN U ZNAKU SARADNJE SA RUSKIM STUDENTIMA
„Projekat koji je oplemenio vreme nas iz Beograda, a mladim Rusima doneo visoko znanje i stručnost u oblasti medija. Zahvaljujem Ministarstvu spoljnih poslova Ruske Federacije, Gradu Hanti-Mansijsku i Vladi autonomomog okruga Jugra u Zapadnom Sibiru, Media Školi, Turističkoj organizaciji „Srbija za mlade“ i njihovom spoljnom saradniku Đini Vesić na kolektivnoj snazi, podršci i istrajnosti u ovom profesionalnom projektu koji predstavlja više od same obrazovne ideje, a to je umrežavanje i stvaranje još jednog mosta između Ruske Federacije i Republike Srbije. Ova medijska škola koja uživa svu podršku Grada i oblasti, pruža sve uslove za učenje i rad, pa smo tako pisali projekte a tome su se pridružili i popularni medijski radnici iz Moskve, od kojih izdvajam kolegu i prijatelja Maksima Šarafutdinova. Raduju me novi kontakti i još jedno iskustvo, Sibir! Rusiju morate upoznati da biste je zaista voleli.“ Izjavio je Nikola Radanović.

NIKOLA RADANOVIĆ: MESEC JUN U ZNAKU SARADNJE SA RUSKIM STUDENTIMA
Poslednji dan boravka u gradu nafte i praistorije protekao je svečano, u znaku sastanka sa predstavnicima diplomatskog kora ove oblasti i sa vršiocem dužnosti Gubernatorom Hanti-Mansijske oblasti – autonomnog okruga Jugra, Ruslanom Nikolaevičem Kuharukom i dodele priznanja.

NIKOLA RADANOVIĆ: MESEC JUN U ZNAKU SARADNJE SA RUSKIM STUDENTIMA
„Zahvalio sam gospodinu Gubernatoru Kuharuku na gostoprimstvu, želeći da ovim intenzitetom nastavimo saradnju i promociju naših zemalja, kao i da je Srbija uvek otvorena za sve predloge koji se tiču afirmacije mladih ljudi. Zahvalio sam i g-đi Ini Grigorievnoj, zameniku direktora Odeljenja za omladinsku politiku i šefu Kancelarije za spoljne odnose Jugre, koja je iskazala zadovoljstvo i g-dinu Jegoru Ribinu, atašeu predstavništva Ministarstva spoljnih poslova Ruske Federacije u Jekaterinburgu. Nedugo zatim, dobio sam priznanje od škole za doprinos projektu „Rusija – Srbija“ i plaketu – svedočanstvo na kojoj piše da sam postao građanin Sibira.

NIKOLA RADANOVIĆ: MESEC JUN U ZNAKU SARADNJE SA RUSKIM STUDENTIMA
Građani kažu da temperatura zimi doseže i do -60, a leto traje samo par meseci. U Hanti-Mansijsku su noći bele i vedre. Ovde su pronađeni mamuti i druge praistorijske životinje, a ako vas put nanese, obavezno posetite Arheološki park, tj. sedam bronzanih mamuta u prirodnoj veličini i slatke kuće u kojima ćete probati ukusno slatko od šišarki.

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Princ – Ajša (Official Video)

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

јул 2024.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia