Booking.com
Zadruga Reality

Nije imao nikakve šanse! Izbačen iz rijalitija, spakovali mu kofere, cimerima se osvetio u studiju (VIDEO)

Večeras će se oni boriti za opstanak u Eliti, neko će zauvek napustiti rijaliti: Evo ko je nominovan - šok
Foto: Instagram

Pavle Milevski Pablo, u žestokoj konkurenciji, nije uspeo da zaintrigira svoje fanove i on je odlukom glasova publike napustio rijaliti.


– 34, 22, 17, 16, osam i tri procenata su opticaju, osoba koja ima tri odsto napustiće “Elitu”. Najveći broj glasova gledalaca ima 34 odsto, a to je Uroš Stanić. 22 odsto glasova publike ima Uroš Rajačić. Hajmo dalje. 17 odsto glasova gledalaca nakon ovog preseka bivši dečko Miljane Kulić Nenad Macanović Bebica. 16 odsto glasova gledalaca ima Darijan Radomirović. Imamo Pabla i Mariju Malivuk. U “Eliti” ostaje, odlukom gledalaca Marija Malivuk, pozdravite se sa Pablom – saopštio je Tanasijević.

– Čast mi je što sam bio deo ovako velikog projekta, nauči me dosta stvari, tipa na šta su sve ljudi spremni zarad opstanka. Da uđu u fejk priče, da kradu. Mislim da je Darijan spreman za te ljubavne zezancije. Ja sam rekao da mislim da nije iskren, da je folirant, izjavio je kao da nikada nije voleo Snežu, što mi je dalo za pravo da sumnjam da nije iskren sa Miljanom. Previše mi je hladan. Miljana mi deluje – rekao je Pablo.

– Kada su tvoji ljubavni odnosi u pitanju, koliko si bio iskren – pitala je Ana Radulović.

Najiskreniji sam bio sa Sarom. Njene izjave su sprečile da nastavimo, taj neki njen stav starlete i to, kada se malo više zaljubiš u neku devojku, krenule su da mi smetaju neki njeni pozdravi momcima iz Slovenije – rekao je Pablo.

– A Slađa Blinda – pitala je pitala je voditeljka.

– Slađa je kul, ali ona igra rijaliti, nju sam skontao posle nekoliko dana. Nikada nisam radio fejk, pa sam odmah čim sam skontao, ćao. Nikada nisam podržavao odnos Bojane i Anđele, mislim da je Anđela više fejk i da je koristi, a da je Bojana iskrenija. Teško mi je bilo kada vidim Anđeline roditelje, stavim se odmah u situaciju kako bi bilo mojim roditeljima, nikada ne bih mogao ni da ih podržim! – rekao je Pablo.

– Ko ti se nikako ne dopada, ko je po tebi loš čovek – zanimalo je voditeljku.

– Ja kada sam bio vođa izneo sam mišljenje svima. Ko mi se baš ne sviđa?! Možda Bojana, mrzim te tripove, hoće da bude muško, ustvari je žensko. Druga osoba je Uroš Stanić, nabacuje mi previše opredeljenost – rekao je Pablo.

PRess Serbia