fbpx
Entertainment TV

Neprijatnost na snimanju serije

Neprijatnost na snimanju serije

Snimanje druge sezone krimi serije Ubice mog oca počelo je pre dve nedelje, no čini se da se drama neće odvijati samo na malim ekranima, već i iza kamera.


Glavni akteri prave drame su nekadašnji emotivni partneri Jelisaveta Orašanin Vuk Kostić, koji su krajem prošle godine raskinuli romansu. Glumica je potom nastavila dalje, te se pre nekoliko nedelja udala za košarkaša Miloša Teodosića, ali sa bivšim dečkom nije ostala u dobrim odnosima.

Ovo već stvara potencijalne probleme na setu serije, a producenti su zabrinuti da će hladni odnosi između nekadašnjih partnera uticati na snimanje.

“Jelisaveta i Vuk snimili su prvu sezonu dok su bili u vezi, ali godinu dana kasnije sve je drugačije. Iako nemaju mnogo zajedničkih scena, na setu su se pojavili istovremeno i svi su strepeli od njihovog susreta,” priča naš izvor.

“Ovoga puta, oboje su rešili da ćutke prođu jedno pored drugog, što je stvorilo neprijatnu situaciju među ostalim glumcima, koji ne znaju da li je bolje to što njih dvoje ćute ili da je došlo do verbalnog sukoba. Tako bi bar rešili ono što je ostalo nerešeno među njima,” dodaje izvor.

Premijere nove sezone serije Ubice mog oca očekuje se na jesen.

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA