Booking.com
Džet-set VIP

NENAD ŠKUNDRIĆ: ZA OVIH DESET GODINA JEDINO JE SNEŽANA ĐURIŠIĆ REKLA DA SU MI PITANJA AMATERSKA!

NENAD ŠKUNDRIĆ: ZA OVIH DESET GODINA JEDINO JE SNEŽANA ĐURIŠIĆ REKLA DA SU MI PITANJA AMATERSKA!
Foto: Sonja Spasić

Nenad Škundrić važi za jednu od retkih javnih ličnosti koja voli da se često našali na sopstveni račun i govori apsolutno o svim temama, što ga između svega ostalog čini jedinstvenim i drugačijim.


Tako je nedavno sa svojim prijateljima podelio simpatičnu anegdotu i time potvrdio da kod njega prisutnost sujete ne postoji.

– Za ovih deset godina koliko se bavim medijskim poslom, jedino je Snežana Đurišić rekla da su mi pitanja amaterska i da ukoliko nije problem, volela bi da ih ona malo koriguje. Zahvalio sam se na pruženoj prilici za intervju, ali da nikakvo menjanje neću dozvoliti jer smatram da ne postoje amaterska pitanja, već isključivo amaterski odgovori. Sarađivao sam sa Draganom Mirković, Branislavom Lečićem, Hankom Paldum, Tomom Filom, Borisom Novkovićem, Terezom Kesovijom, ma gotovo sa svim pevačima, političarima, glumcima i sad bi trebalo da ja tu pravim nekakve kompromise. Da sam na početku karijere možda bih razmišljao drugačije, sada mi ne pada na pamet. Ljubazno sam se zahvalio ženi na komentaru rekavši da mi je prilično simpatično to što je rekla. Pitanja su bila veoma pristojna, dostojanstvena, ali su oni očigledno navikli na prostakluk sa kojim ja ne želim da se borim. Traže lepa pitanja, a kada ih dobiju, onda se bune. Navodno beže od vulgarnosti, a jedva dočekaju da im neko “stavi prst u oko”, podelio je svoje iskustvo nedavno u jednom restoranu sa svojim dugogodišnjim prijateljima i saradnicima.

Inače, Škundrić uskoro pokreće nekoliko novih medijskih priča, iznenađenja, a nama ostaje da budemo strpljivi i vidimo o čemu se radi.

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Princ – Ajša (Official Video)

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

јул 2024.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia