Booking.com
VIP Džet-set Estrada

NENAD ŠKUNDRIĆ: NEDA UKRADEN JE I PORED SVEGA NEPISMENA, BAHATA I BEZOBRAZNA!

NENAD ŠKUNDRIĆ: NEDA UKRADEN JE I PORED SVEGA NEPISMENA, BAHATA I BEZOBRAZNA!
Foto: Privatna arhiva

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji koja se emituje na Nacionalnoj televiziji gost je bio i poznati voditelj, urednik i autor Nenad Škundrić. U jednom trenutku kada su komentarisali javne ličnosti, Škundrić je izjavio:


– Evo, imate kao primer Nedu Ukraden koja je završila dva fakulteta, a pritom je nepismena. Sve imam dokumentovano jer sam radio intervju sa njom za štampane medije. Objavio sam sve na društvenim mrežama, i ponovo ću ukoliko zatreba. Trebalo mi je pet dana da ispravim sve gramatičke greške. Žena maše tim diplomama godinama. Možda sam ja završio i sedam fakulteta, ali sam ih završio sebe radi, a ne da bih to pokazivao drugima. Pritom je vrlo drska, nevaspitana i bezobrazna. Kada je potrebna novinarima počne sa proseravanjem, a kada njoj nešto ide u prilog, sve može. Zlo od žene. Svi to znaju, mislim na pevače, ali niko neće da progovori da se ne bi zamerio. Kome? Njoj? Znate koliko me zabole uvo za jednu Nedu Ukraden i šta će ona na sve to da kaže. Po našoj državi “pljuvala” je najstrašnije, sada joj neko u istoj toj državi finansira solistički koncert. Sramota!

Ostali gosti u studiju su bili poprilično iznenađeni, pa se desilo ćutanje od nekoliko minuta. Pored Škundrića gosti su bili i Filip Žmaher, dizajner Vojislav Žakula i drugi.

Inače, ovo je prvo Škundrićevo gostovanje posle tri godine s obzirom da je zabranjen na nekoliko televizija, jer kako je sam rekao, niko ne želi da čuje istinu, već samo ono što njemu odgovara.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia