Booking.com
Showtime VIP

NENAD ŠKUNDRIĆ: NE ZANIMA ME NI ILDA ŠAULIĆ, KAO NI GOGA SEKULIĆ!

NENAD ŠKUNDRIĆ: NE ZANIMA ME NI ILDA ŠAULIĆ, KAO NI GOGA SEKULIĆ!
Foto: Privatna arhiva

Ovih dana estradne krugove je uzdrmao skandal kada je pevačica Ilda Šaulić prokomentarisala u emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem” da ne zna pesmu Goge Sekulić “Gaćice”. Goga je odmah burno reagovala, a mi smo želeli da dobijemo komentar i od voditelja emisije.


– Nemojte mene da stavljate u njihovu priču. To je njihov “problem” koji me ne zanima. Profesionalno sam odradio svoj posao, nisam ja uticao na reakciju Ilde Šaulić. Ilda je predivna osoba i žao mi je što je akcenat stavljen na “Gaćice” jer smatram da je to bila jedna od boljih emisija u kojima je gostovala. Ali mi svakako ne smeta, neka svako radi svoj posao. Sa Gogom Sekulić nisam sarađivao, ali smo se nedavno čuli, tako da će i ona uskoro biti gost moje autorske emisije “Sve po spisku sa Škundrićem” u produkciji “TopMedije”. O njoj sam čuo da je pravi prijatelj, veliki laf i jedva čekam da je gledaocima predstavim na jedan potpuno drugačiji način, prokomentarisao je ovaj estradni skandal Nenad Škundrić.

Ukoliko niste upućeni, a malo je verovatno, s obzirom na to da su vest preneli svi mediji, pogledajte sporni momenat u nastavku teksta.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia