Booking.com
Estrada VIP

Nemam ni dinara! Milica Pavlović šokirala prizanjem: Povući ću se i posvetiću se seoskim radovima

Nemam ni dinara! Milica Pavlović šokirala prizanjem: Povući ću se i posvetiću se seoskim radovima
Foto: ATA Images

Karijera Milice Pavlović traje duže od decenije


Karijera Milice Pavlović traje duže od decenije. Prvi put je u javnosti nastupila 2011. godine na audiciji za Zvezde Granda.

Od tada njena karijera ide uzlaznim putem, a sinoć je održala koncert u Zagrebu, u okviru regionalne turneje „Lav“. Ona je u Areni publiku zabavljala tri sata, a za specijalne goste izabrala je Sašu Matića, ali i Vesnu Pisarović i Amadeus bend.

– Nisam mogla da izaberem bolje goste za Zagreb. Amadeus bend slušam odmalena, imam njihove autograme na njihovoj slici i slike s njima. Saša Matić je oko moje, mi smo privatno veliki prijatelji i poslovno se uvažavamo na jednom predivnom nivou.

Za mene kažu da podsećam na mladu Vesnu Pisarović, što je za mene kompliment. Ona je vrhunski umetnik i predivna žena i dama. Pozvala sam je još u januaru, dok sam bila na Maldivima, da mi bude gošća. Iznenadila se pozivom jer se nismo poznavale uživo – ispričala je Milica za Kurir pa priznala da ima finansijske probleme.

– Sad nemam ni dinara. I torbicu sam počela da ostavljam. Nije mi žao nijednog dinara. Dok god se budem bavila ovim poslom, radiću ga ili kako treba, ili neću nikako.

Povući ću se i posvetiću se seoskim radovima i radu u štampariji sa svojim ocem. Kad nemam para, pitam prijatelje ili menadžera za pozajmicu i brzo to vratim. Nisam osoba kojoj treba mnogo. Znam koje lekove treba da popijem da me ne boli glava sutra kad počnu da stižu fakture – otkrila je Milica.

PRess Serbia