Booking.com
Zanimljivosti

Neki snovi se ipak ispunjavaju – šta znači sanjati simpatiju?

Saveti za uspešan odnos sa muškarcem!

Sasvim je normalno sanjati simpatiju, jer je to osoba na koju mislite tokom celog dana, te ne čudi činjenica što vam “šeta” po mislima i dok spavate.


 

Ukoliko ste sanjali simpatiju, to obično ima pozitivno značenje, i može implicirati da vas očekuju pozitivne promene na ljubavnom planu.

Sanjati simpatiju najpre znači da reflektujete svoje emocije u snovima, i da ta osoba predstavlja predmet vaše želje ili čežnje.

Međutim, u zavisnosti od situacije u kojoj se nalazite, snovi o simpatiji mogu imati različita značenja.

1. Sanjati trenutnu simpatiju

Ako sanjate simpatiju, to ponekad može značiti da će vam se neka želja uskoro ispuniti. To ponekad simbolizuje pokušaj vaše podsvesti da ispuni vašu želju i da vas spoji sa tom osobom.

2. U snu se ljubite sa simpatijom

Ljubljenje u snu može sugerisati da je vreme da razmislite o tome kako komunicirate sa drugima. Ako ljubite nekoga koga ne bi trebalo da ljubite, to znači da krijete istinu od drugih. Međutim, ako ljubite svoju simpatiju, to znači da je možda vreme da uradite prvi korak.

3. Svađa sa simpatijom

Svađati si se sa simpatijom u snu ukazuje na to da ste ljuti na sebe, jer se plašite da priznate svoja osećanja simpatiji. Budite svesni da priznanjem ništa ne gubite, već ćete samo znati na čemu ste s tom osobom. Sanjati simpatiju u ovakvoj situaciji ne mora da bude nužno loša stvar.

4. Vodite razgovor

Vreme je da porazgovarate sami sa sobom i razmislite o tome šta želite i da pokušate da to i ostvarite. Trenutno se vrtite u začaranom krugu, ali to nije stvar sudbine nego ličnog izbora odnosno nedostatka hrabrosti.

(telegraf.rs/pixabay)

About the author

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: TEYA DORA – RAMONDA

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

март 2024.
П У С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia