fbpx
Beograd Estrada Event Festival Koncert News Showtime VIP Žurka

Ne znate gde da idete večeras? EVO ODGOVORA!

Iako je petak, i počinje vikend, mnogi su još uvek u nedoumici gde da izađu u provod večeras. Mi vam donosimo nekoliko predloga, i uvereni smo da nećete pogrešiti ukoliko nas poslušate.

Beerfest je u toku, i ukoliko ste ljubitelj piva i dobre zabave, ne biste smeli da propustite najveći festival piva u regionu. Ipak, dobro je znati gde otići unutar samog festivala, a naša preporuka definitivno je “Pivara” koja se nalazi u gostionici Beerfest-a. Definitivno najbolji izbor piva možete pronaći baš na ovom mestu, a upravo ovde vlada i najbolja amtosfera unutar samog festivala.

Nakon uživancije u “Pivari”, pobornici dobre zabave će baš kao i svakog petka uveče imati priliku da uživaju u prvorazrednoj zabavi na splavu “Shake’n’Shake”. Večeras ćete biti u prilici da saznate zašto je upravo ovaj splav prva asocijacija za savršen letnji noćni provod u prestonici.

Dj tandem koji će večeras zabavljati goste na splavu oduševljava partijanere u regionu i šire, pa je i to jedan od razloga zašto nikako ne biste trebali da propustite večerašnju žurku na splavu “Shake’n’Shake”.

 

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close