NE REŠAVA SE STARATELJSTVO U RIJALITIJU Uroš Ćertić zgrožen Miljaninim postupcima

NE REŠAVA SE STARATELJSTVO U RIJALITIJU Uroš Ćertić zgrožen Miljaninim postupcima
Foto: Printscreen/ Instagram

Bez dlake na jeziku


U novoj epizodi emisije “Minsko polje sa Jovanom”, voditeljka Jovana Ljubisavljević ugostila je kaskadera i bivšeg zadrugara Uroša Ćertića.

Iako je ove sezone diskvalifikovan, tvrdi da ne žali zbog zbog učešća i svega što se dogodilo u šestoj sezoni najpopularnijeg rijalitija ”Zadruga”

Njih dvoje su komentarisali trenutna dešavanja u Beloj kući, a najpre odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Uroš je tom prilokom priznao da je siguran da Zola samo igra rijaliti i da je koristi za plasman.

– Miljana je jako teška, ali je i jako naporna. Može da te grli pa da ti opsuje sve na svetu. Prirasla mi je k srcu, mila mi je. Ali da je majka mog deteta zapisala NN lice u polje gde se detetu upisuje otac, ne bi ništa od mene videla. Jedan dinar ne bi videla! To se potpisuje kada je ne daj Bože silovanje u pitanju. Rijaliti nije mesto gde se rešava pitanje starteljstva. Ona je opsednuta Zolom, a on ozbiljno igra rijaliti sa njom i žao mi je zbog toga, biće izigrana – odsečan je bio on.

Bivši zadrugar se osvnuo i na Zvezdana Slavnića i sve što mu se dešava u Beloj kući.

– Ja znam njegovog oca 10 godina, Dorćolci su, ali njega zbog mojih 20 godina u Kanadi i njegovih koledža se nikada nismo upoznali i družili, dva meseca pred Zadrugu smo se upoznali i družili i bili su on i Ana par puta kod mene i ja kod njih, i ja sam tako svoje iskustvo delio sa njim da mu olakšam učešće. Nikada ne bih rekao da između njih vlada neko zlo, nasilje, bili su kao normalan par – rekao je on.

– Ja sam njemu odmah na početku kada sam video šta Maja radi, da odlazi u rehab, ja sam mu šapnuo i upozorio ga, posle kada je prešlo meru, nešto je postojalo tu, sami su priznali i on i Maja i on i Aleksandra. Njega je Ana ostavila zbog Aleksandre, ne zbog Anđele. Ima mnogo kontradiktornosti, ne sviđa mi se njeno učešće, sve i da je to istina to nije vreme i mesto da se to iznosti. Ne verujem ni njoj ni njemu – zaključio je Ćertić.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/ Alo.rs

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima. Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.
PRess Serbia