Booking.com
Estrada VIP

Ne pričaju već 24 godine: Ovo je jedina osoba sa estrade sa kojom Saša Popović ne razgovara

SAŠA POPOVIĆ DONEO ODLUKU I SUZANA TU NE MOŽE NIŠTA: U sve umešana i deca
Foto: ATA Images

Saša Popović priznao je da već 24 godine ne komunicira sa pevačem Miroslavom Ilićem. Popović je uspeo da održi dobre odnose sa svima na estradi, osim sa Ilićem. Iako ceni Ilićev rad, komunikacija između njih je prekinuta još 2000. godine.


Popović je jedna od najpoznatijih ličnosti na estradi, a njegova svađa sa Ilićem traje više od dve decenije. Kreativni direktor “Granda” je svojevremeno govorio na tu temu.

“Ne postoji niko. Samo sa Miroslavom Ilićem ne pričam već 24 godine. Nikada se nisam ni sretao sa njim. Jednostavno on je prekinuo komunikaciju sa mnom još 2000. godine. Evo prošlo je već 23 godine, iako cenim njegov rad i njegove pesme su uvek dobrodošle u ‘Zvezdama Granda’”, izjavio je Popović.

Podsetimo, Popović koji je danas kreativni direktor u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” priznao je nedavno da ni sam nije očekivao da će produkcija koju je osnovao krajem prošlog veka napraviti toliki uspeh.

– Pravo da kažem, kad sam osnivao Grand nisam baš bio siguran da će 25 godina biti toliko uspešan i da će i dalje biti najgledaniji šou program i najgledaniji muzički program, ali evo, dočekali smo i to tako da sam zaista srećan i zadovoljan i nadam se da ćemo ovako i nastaviti i da ćemo dočekati i 30 godina postojanja Granda, a posle kako bude – rekao je Popović za “Grandonline”.

PRess Serbia