Booking.com
Bioskop Džet-set Entertainment Showtime TV VIP

NATAŠA ŠAVIJA POSTAJE GLUMICA! Nećete verovati sa kojom svetskom zvezdom će glumiti!

NATAŠA ŠAVIJA POSTAJE GLUMICA! Nećete verovati sa kojom svetskom zvezdom će glumiti!

Iako u novoj domaćoj komediji “Saga o tri nevina muškarca” igraju najveća imena srpskog glumišta, ono što je prisutne najviše šokiralo jeste pojavljivanje Nataše Šavije na crvenom tepihu sa rediteljem filma Šridarom Šridarom.


Njih dvoje su otkrili detalje o saradnji na novom filmu, u kojem će Šavijin partner biti Čak Noris.

NATAŠA ŠAVIJA POSTAJE GLUMICA! Nećete verovati sa kojom svetskom zvezdom će glumiti!Ovo moje pojavljivanje na premijeri je najava za sledeći film, koji će isto Šridar raditi i za koji me je angažovao. Mogu samo da kažem – očekujte neočekivano od mene. Biće drugačije od onog na što ste navikli od mene. Širdar je pratio moj lik i delo, a upoznali smo se kada smo pregovarali o filmu.

Nataša tvrdi da ulogu nije dobila preko veze.

“On je bio zainteresovan za mene, pa su nas spojili neki ljudi. On je tražio moj kontakt, tako da smo se našli i dogovorili za moju ulogu u tom filmu. Nije bilo preko kreveta, ako ste to hteli da me pitate.

– kroz smeh odgovara Šavija, aludirajući baš na ono što smo zaista hteli da je pitamo, a reditelj dodaje da je, osim Nataše, za novi projekat angažovao i Evu Ras i Čaka Norisa.

To će biti komedija, a radnja filma prati devojku koja želi da bude glumica u Dubajiu i mnogo se trudi oko toga, tako da će to biti njena uloga. Jedan od likova će biti Eva Ras, kao i Čak Noris, pa zato ne bih da otkrivam puno o svemu. Film će biti preveden na tri jezika, na belgijski, srpski i slovenački, tako da će to biti jedan projekat eks-Jugoslavije i Balkana”,

– kaže Šridar, mešajući Belgiju bespotrebno u celu priču, dok Nataša oduševljeno klima glavom, zadovoljna što će se naći na setu sa Norisom.

Pitali smo ga i kako je došlo do saradnje sa Šavijom.

Pa ona je veoma popularna u Srbiji. Tražio sam određene karaktere koji su kreativni, inteligentni i koji znaju kako da rade sa medijima, i nekoga ko bi znao da predstavi sebe i svoju državu na odličan način. A Nataša se čini kao baš takva

– kaže indijski reditelj.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia