fbpx
Clubbing Entertainment Event Festival

NASTUP PEVAČICE SONIQUE NA ENTER FESTIVALU ODLOŽEN JE ZA VEČERAS

NASTUP PEVAČICE SONIQUE NA ENTER FESTIVALU ODLOŽEN JE ZA VEČERAS

Nastup slavne britanske zvezde Sonique na drugom izdanju ENTER Festivala, koji je odložen sinoć zbog  evremena, biće održan večeras, u Topčiderskom parku, u neposrednoj blizini Miloševog konaka. Ulaz na festival je besplatan.


Sonique ponosna vlasnica BRIT nagrade za najboljeg ženskog izvođača, a pamtimo je po hitovima kao što su „Sky“, „Alive“ i „It feels so good“, koji su obeležili čitavu jednu dekadu u beogradskim klubovima i na radio stanicama.
Pored nje, večeras će posetioci moći da čuju i popularnu grupu SARS, koja posle dužeg perioda ponovo nastupa pred domaćom publikom, čuvenu Generaciju 5, Mortal Kombat, Iskaza, NBG, Kiku, Void Inn, Point Blank i mnoge druge.

NASTUP PEVAČICE SONIQUE NA ENTER FESTIVALU ODLOŽEN JE ZA VEČERAS

Poslednje veče festivala, subota 29. jun, posvećeno je rep muzici i najaktuelnijim izvođačima ovog popularnog pravca, kao što su Coby – jedan od najpoznatijih muzičara, aranžera, producenata i tekstopisaca, Gazda Paja – srpski reper i MC, Vuk Mob, Surreal, Mili, Djexon, Djans, Fox i mnoge druge trep zvezde.

NASTUP PEVAČICE SONIQUE NA ENTER FESTIVALU ODLOŽEN JE ZA VEČERAS

Partner ENTER festivala je Centar beogradskih festivala (CEBEF), dok su pokroviteljii ove godine Gradska opština Savski venac i Grad Beograd.Pored besplatnog ulaza, za publiku će biti organizovan i besplatan prevoz do Topčiderskog parka – linije „ENTER 1“ i „ENTER 2“, koje će saobraćati na 30 minuta, od Sava entra i sa Trga republike. Detalje o besplatnom prevozu možete naći na linku

Informacije o festivalu možete pratiti putem sajta  kao i preko društvenih mreža Facebook i Instagram Enter Festival Beograd.

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close